Hur väljer jag de bästa arbetsplats språkresa Program?

bästa arbetsplats studera utomlands Programmet har fyra delar: ett starkt administrativt stöd, ett utmärkt rykte, rimliga priser och ett kreditavtal med deltagarens utbildningsinstitution. Ett verk-studier utomlands programmet är vanligtvis tillgänglig på eftergymnasial nivå, även om det också kan hittas i utvalda gymnasieskolor. I denna typ av program, reser den studerande till ett annat land, deltar klasser och arbetar deltid. Han eller hon får en unik möjlighet att lära känna ett annat land, öka kunskaper i främmande språk och få akademiska krediter för upplevelsen.

Den vanligaste arbetsrelaterade studera utomlands program är i stora industriländerna. Europa, Japan, USA, Australien och Kanada är populära alternativ för studenter. Överenskommelser med Indien, Kina, Mexiko och andra ställen är mindre vanliga men kan hittas med ytterligare insatser. Dessa program är vanligtvis fyra, åtta eller tolv månader i längd. Det tar tid att anpassa sig till ett nytt land, och en kortare sikt inte ger bredd och djup erfarenhet att eleverna får under längre perioder.

En stark, professionell administration är avgörande när man söker ett arbete och studier utomlands programmet. Arbetets kvalitet, följa Genomföringar och noggrannhet spelar en stor roll i den relativa framgång eller misslyckande ett arbete och utbildningen. Arrangemangen måste göras med legitima, välrenommerade organisationer. Företag som har en svag administration kanske inte vara uppdaterad om den aktuella affärsmetoder av dessa organisationer.

Studerande som är utomlands kommer att lita på förvaltningen av placeringen företaget att lösa några problem, att göra alternativa arrangemang när det behövs och att ge akut stöd. För många studenter är de helt beroende av kontakter och arrangemang som gjorts av arbetskraft till förfogande. Ett kvalitetsprogram har flera kontakter på alla platser släpper studenter och kan ge omedelbart stöd till en rad frågor och ämnen.

För att välja det bästa programmet, prata med tidigare studenter, administration personal och lärare. Fråga andra om anseende av programmet. Begär en lista med referenser från arbetskraft till förfogande och följa upp med dem. Ställa konkreta frågor om kvaliteten på det stöd och eventuella problem med resehandlingar eller boendet.

Jämför priser för arbete och studier utomlands program på en detaljerad nivå, för att avgöra hur mycket av avgiften med anknytning till resor, logi och undervisning. Utföra oberoende forskning av resekostnader och liknande boende, för att säkerställa att programmets prissättningen är rimlig. Tänk på att det finns ett 20 procent till 25 procent pålägg för byrån att täcka sina kostnader för administration och verksamhet.

Se till att din läroanstalt har en formell överenskommelse om att erkänna poäng de tjänat på skolan du kommer att delta. Detta är en viktig del av ett arbete och studier utomlands programmet. Kontrollera att bekräftelsen av tillgodoräknande är en del av det paket som tillhandahålls av byrån och har utfärdats av själva skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.