Hur kan jag förbättra mina chanser att bli in på högskolan?

Komma in på högskolan kan verka som en kontakt sport, speciellt när eleverna är konkurrerar om begränsade utrymmen vid prestigefyllda institutioner. Det finns några steg som en student kan vidta för att öka sina chanser till att få till ett kollegium av val. Det är viktigt att komma ihåg att kollegiet antagningen processen är mycket komplicerad och att inte få in på högskolan är inte en reflektion om det personliga karaktär. Många skolor måste vända bort begåvade, kvalificerade potentiella studenter på grund av den mängd ansökningar som de får.

Att välja rätt college är ett viktigt steg i att komma in på högskolan. Eleverna ska ha realistiska förväntningar om vart de kommer att kunna gå på college, och det är en utmärkt idé att skapa en rangordnad förteckning över skolor. Samtidigt som man arbetar dröm skolor såsom Ivy League skolor kan eleverna också titta på lika utmärkta högskolor med en mindre känd rykte. Dessa mindre högskolor erbjuder ofta en jämförbar utbildning och ett bra studentliv erfarenhet, och de har högre acceptans priser. Det finns inget skamligt om att tillämpa en "säkerhet i skolan. "

Studenter ibland kännas som att komma in på högskolan börjar med gymnasieskola. Visserligen går det till hög kvalitet grammatik och grundskolor kommer att förbättra den studerandes chanser till att få in på högskolan genom att erbjuda en utbildning av god kvalitet är gymnasiet när det verkligen börjar fråga. Eleverna ska titta på antagningen för högskolorna de är intresserade av som freshmen så att de kan lägga ut ett schema som kommer att uppfylla dessa krav.

Uppfyllande är dock bara första steget. De flesta högskolor främja en mångsidig utbildning, rik med fritidsaktiviteter och gemenskapens deltagande. Eleverna uppmuntras att ta minst ett språk i gymnasiet, tillsammans med musik, drama, eller en annan av de sköna konsterna. Att delta i skolidrotten och klubbar kommer också att skapa en väl avrundad student som har en större chans att få in på högskolan. Dessutom bör eleverna vara aktiva i sina samhällen, som anställda och volontärer, visar en arbetsmoral och ett engagemang för gemenskap välbefinnande.

Testning är en stor del av att komma in på högskolan för många skolor. Studerar för akademisk provningarna bör inte överbelasta en student, dock. Fokusera på att skriva en stark uppsats och få bra rekommendationsbrev kan vara mer betydelsefull. Om en högskola har minst Testresultaten, ger intryck av att testa är ett tungt viktad del av ansökan, vilket innebär att studenten ska arbeta hårt för att prestera bra på tentor. Handledning kan hjälpa en student göra bättre på standardiserade tester som krävs i många högskolor. De flesta högskolor har balanserat program, vilket inkluderar en bedömning av uppsats eller essäer en student är ombedd att skriva, tillsammans med bokstäver fått att rekommendera studenten.

En skola uppsats ska skrivas helt av den studerande som försöker komma in på högskolan, trots att en opartisk instruktör kan se det över för stavning och grammatiska fel. Det bör ge uttryck för studentens karaktär i en intressant och koncist sätt, samt specifikt besvara uppsats prompten. Med tanke på att uppsatsen kan vara en av de viktigaste sakerna en student skriver ska studenten ta tid att göra det bra. Rekommendationsbrev är också viktiga, och de bör olika. Eleverna ska försöka få brev från lärare, arbetsgivare, medlemmar i samfundet, och bussar, vilket tyder på en balanserad utbildning och livsstil. Eleverna ska också komma ihåg att många lärare bad om brev av rekommendation från ett stort antal studenter, och få requests i början är mycket positiva, vilket ger allt material en lärare behöver.

Vissa skolor kräver också en intervju. Om du blir ombedd att intervjua, bör en student ser det som ett positivt tecken och en möjlighet att ytterligare imponera på college. Studenterna kommer att kraftigt öka sina chanser att komma in på högskolan genom att klä prydligt under intervjun, förutom att visa upp i tid och fråga intelligent, tankeväckande frågor om skolan. En intervju är en konversation, och en stor möjlighet för studenter att lära sig mer om högskolan medan skolan lär sig mer om dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.