Hur får jag ett Online Degree kemi?

En online grad kemiteknik är tillgänglig från ett brett utbud av online-skolor. En kemisk ingenjör är inriktad på process för att skapa nya ämnen eller förbättrar befintliga. En online grad är ett program avslutas genom kurser som erbjuds på Internet. Det finns fyra saker du måste tänka på när du får en online grad kemiteknik: ackreditering, kurs tillgänglighet, kostnader och service till studenterna. Alla fyra punkterna är oumbärligt för din erhållit den examen.

Ackreditering är en process som bekräftar att nivån på utbildningen som skolan har en lägsta regering standard. Bara skolor som är godkända kan erbjuda ett överlåtbart program universitetsexamen. Den andra gynnas av att bli en ackrediterad skola är förmågan att ge tillgång till finansiella statliga studiemedel program. Inte registrera sig för en examen genom en icke-ackrediterad skola, eftersom kurserna inte kan överföras till något annat universitet och inte ger den utbildning som krävs.

Kurser tillgänglig för online kemitekniska grad bör ge en ökad grad av specialisering i tredje och fjärde år. Möjligheter för laborationer, datamodeller, och andra verktyg behövs för att lära sig de nödvändiga teknikerna. Kontrollera utbud av kurser och alternativ innan du anmäler dig till en online-kemitekniska utbildningsprogrammet.

Online program erbjuder oftast två typer av betalning planer, term-eller kurs-baserade. En term-baserat program kräver betalning för alla kurser i att fyra månaders tid i förväg. En kurs baserat program kräver betalning för en individuell kurs basis.

Priset för online-program är mindre än för en traditionell examen. Kostnaden för universitetet att erbjuda dessa typer av examina är mindre på grund av minskat behov av fysiskt utrymme, underhåll och säkerhet. Kursens föreläsningar kan spelas in och återanvändas, vilket sparar på kurs instruktion tid och erforderliga nivån av ansträngning.

Undersöka typer av studentservice som finns tillgängliga. Detta inkluderar studentgrupper diskussion, Career Center, praktik arbete och ekonomiskt stöd. Alla dessa punkter är nödvändiga tjänster som hjälper dig att arbeta mot att bli en kemiingenjör. Prata med studentservice rådgivare och kontakter avdelning att undersöka alternativ för dig.

När du väljer en online-skola, kontrollera rykte de har utvecklat med arbetsgivare och forskarutbildning. Prata med tidigare studenter och ställa frågor om deras erfarenheter, graden av stöd och konsekvensen av programmet. Hänsyn till denna information när du gör ditt val av skola för en online kemitekniska examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.