Hur får jag ett Online Certificate Project Management?

Det finns fyra element, som krävs för att få en online-certifikat projektledning: uppfyller tillämpningskriterierna, välj lämplig skola, betala avgiften, och fyll i undervisningen. En online projektledning certifikat är allmänt tillgänglig från ett brett urval av universitet, högskolor och skolor på nätet. Ett projekt certifikat är ett erkänt program som erbjuds genom Project Management Institute ® (PMI ®). Även om det finns andra institutioner som erbjuder ett certifikat i projektledning är PMI ® programmet standard inom branschen.

För att få acceptans i ett online-projekt certifikat program finns det särskilda program kriterier som måste uppfyllas. Antingen sökande måste ha en fyra-årig examen från ett erkänt universitet eller en högskola och två års erfarenhet av projektledning, eller sex års erfarenhet av projektledning. De erfarenheter som måste kunna kontrolleras, med brev och projektplaner godtas som bevis. Den sökande måste ha fungerat som projektledare för att de upplever att kvalificera sig.

När man väljer en skola för ett online-projekt certifikat finns det flera alternativ. Många traditionella universitet och högskolor har skapat online-skolor som fungerar inom sina institutioner. Dessa skolor erbjuder kursmaterial, inlämningsuppgifter, tillgång till instruktörer, och undersökningar med hjälp av Internet. Det finns också online-skolor, som inte är knuten till någon tradition skolor som erbjuder online-projekt program certifikat. Se till att skolan har godkänts av PMI ® innan du betalar din terminsavgifter.

Online program har ofta en annan betalningsmodell än en traditionell examen. Studenter får betala för varje kurs i intyget om en kurs-för-kurs basis. Detta alternativ hjälper eleverna att hantera sina kassaflöden och minskar behovet av studielån. Prata med antagning rådgivare om detta betalningsalternativ, eftersom det vanligtvis är tillgänglig från både traditionella och online-skolor.

kurser i ett online-projekt certifikat inbegriper teknologier som projektledning, teori och fallstudier. Det finns en betydande mängd läsning i detta program, och många elever tycker att mängden arbete är ganska tungt. Tänk på att ta en hastighet behandlingen kurs innan du startar detta program för att minska den tid som krävs för att täcka material.

PMI ® har ett fast program läroplan, som omfattar två stora undersökningar. Många studenter investera i examensförberedande kurser som ingår i online projektledning certifikat programmet. Dessa kurser hjälper ofta eleverna förbereda sig för dem bekant svårt prov.

Efter avslutad i detta program är studenter tilldelas Project Management Professional ® (PMP ®) användas. Denna internationellt erkänd certifiering ger garantier för potentiella arbetsgivare för utbildning och erfarenheter som vunnits under programmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.