Hur får jag ett Medical Billing och kodifiering certifiering?

komplicerade moderna sjukvården har gjort det nödvändigt på elektronisk väg att registrera viktig information om vård av praktiskt taget varje patient. Detta har också skapat ett behov av ett särskilt system för registrering och spårning för att tillgodose protokoll försäkring fakturering och patient standarder privatliv. För detta ändamål, en typ av uppgiftsinmatningen stenografi skapades känd som medicinsk fakturering och kodning. Eftersom kliniker är fullt engagerade i att tillhandahålla sjukvård, de flesta sjukhus och läkarmottagningar rutinmässigt anställa kontor specialister med medicinsk fakturering och kodning certifiering för att underlätta registrering av varje diagnos, som genomförts, och fakturering i samband med dessa händelser.

Även om det inte finns någon tillsynsmyndighet som dikterar att en medicinsk fakturering och kodning specialist måste vara certifierade, det är allmänt anses att formell certifiering är mycket önskvärt. För det medicinska miljöer tenderar att vara väldigt upptagen miljöer, ger lite tid för arbetsgivare och personal att ge på arbetsplatsen. För en annan, medicinsk fakturering och kodning är ganska detalj-orienterad, med en specifik kod som skall utses för varje människa åkomma någonsin uthärdat eller korrigerande förfarande utformas och noggrannhet är absolut nödvändigt att undvika dyra misstag. Detta är vad som gör medicinsk fakturering och kodning certifiering en specialisering samt fungerar som ett giltigt bevis på den skicklighet och kunskap om den anställde. Detta innebär att en certifiering även kan översättas till en högre intjäningsförmåga.

De flesta community college erbjuda medicinsk fakturering och kodning certifieringsprogram, med antingen helt student registrering eller deltid i en vuxen vidareutbildning inställning. Dessutom finns det några nationellt erkända organisationer som tillhandahåller utbildning och certifiering. Till exempel erbjuder The American Academy of Professional kodare (AAPC) olika nivåer av medicinsk fakturering och kodning certifieringen för de med tidigare erfarenhet eller som söker certifiering i en specialiserad inom medicinen. Den amerikanska Health Information Management Association (AHIMA) erbjuder certifiering för dem som nyligen in i området.

En annan faktor är att medicinsk fakturering och kodning certifiering lämpar sig väl till online studera. Självklart skulle det vara klokt att kolla in det anseende, referenser, och ackreditering av administrera online-universitetet eller utbildningsprogram. Med detta sagt, verkar för medicinsk fakturering och kodning certifiering online kan vara ett attraktivt alternativ till dem som redan arbetar heltid, även de som planerar att byta karriär. Att gå den här linjen, även tillåter studera på egen takt. Generellt sett online medicinska fakturering och kodning certifiering kan vanligtvis uppnås inom 18 till 24 månader, medan på plats studera kan ta två eller flera år att slutföra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.