Hur får jag en tidig Examensarbete Childhood utveckling?

En tidig grad barndom utveckling, även kallat en småbarnsfostran examen kan erhållas genom att studera vid ett universitet och slutföra de nödvändiga klassrumsarbete. Det är möjligt att få antingen en två-årig Associate's Degree, eller en fyra-årig kandidatexamen. När du har fått en kandidatexamen kan du fortsätta även på och få en magisterexamen, eller till och med en doktorsexamen. Den typ av examen du fortsätta beror på vilken typ av arbete du söker.

Du kanske beslutar att följa en tidig grad barndom utveckling eftersom du är intresserad av att bli en förskola, primär eller folkskollärare, eller en dag vårdgivare. Generellt gäller att om du vill undervisa i en grundskola behöver du en kandidatexamen. Annars ett intresseföretags examen eller ett intyg normalt tillräcklig. Tänk på att ju längre du tar din utbildning har du fler möjligheter och en högre inkomst. En magisterexamen eller en doktorsexamen i förskoleverksamheten kan leda till administrativa befattningar vid skolor, eller en lärartjänst vid ett universitet.

Det är bäst att ha lite erfarenhet innan du bestämmer dig för att driva en tidig grad barndom utveckling , så du kommer att vara säker på att denna karriär kommer att vara en bra passform. De flesta som beslutar att följa den tidiga grad barndomen har arbetat med barn i vissa verksamma före, antingen arbetar på ett daghem, barnvakt, eller till och med hjälpa till en skola. Denna erfarenhet kan också hjälpa dig att bli antagen till ett utbildningsprogram vid valda universitet.

När du har beslutat att arbeta med en tidig grad barndom utveckling är det nödvändigt att på skolorna att erbjuda en sådan certifiering. Dessa typer av examina finns på såväl traditionella universitet, och på online högskolor, och båda leder till samma grad, så du är fri att välja den mest lämpliga för dig och ditt liv. De flesta program kommer att kräva information såsom gymnasiet avskrifter, SAT eller betyg ACT, fritidsaktiviteter och allt annat som skolan skulle vilja se.

När du fyller i dina tidiga grad barndom utveckling är det är viktigt att alltid närvara klass och fullständig kurs arbete i tid. De flesta utbildningar kräver sina studenter genomgå minst en termin för studerande undervisning, för att ge dig ännu mer direkt erfarenhet. När du fortfarande i skolan, är det bra att samla in referenser och rekommendationsbrev från professorer, eftersom dessa hänvisningar kan vara ovärderliga när de söker jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.