Hur blir jag en verkställande Administrativ assistent?

De som söker för att bli en verkställande administrativ assistent kommer att göra klokt i att börja med rätt typ av utbildning. Samtidigt som administrativa assistenter inte behöver en specialiserad utbildning i det förflutna, dagens assistenter är väl kvalificerade. Många olika universitet erbjuder särskild administrativ assistent program som kommer att hjälpa blivande kandidater utmärka sig inom detta område.

Även om det är möjligt att bli en verkställande administrativ assistent med en associerad grad, välbetalda assistenter tenderar att ha en kandidatexamen. Ämnen som bör fokuseras på under universitetet år innefattar vetenskap, matematik, näringsliv, registrering, affärsjuridik, redovisning och studier språk. Dessutom bör alla kurser som erbjuds på högskolenivå inte glömmas bort.

De uppgifter som förväntas av en chefsassistent varierar. Ofta kommer assistenter att uppmanas att schemalägga möten, hålla mötesanteckningar, intervju andra anställda, och även anställda eld när det är nödvändigt. På många sätt, för att bli en chefsassistent en person måste vara beredda att anta olika roller på ett effektivt sätt. Därför är denna inställning som bäst passar dem som gillar den lärande på en regelbunden basis.

Executive assistenter brukade vara mycket jämförbara med sekreterare, men detta är inte längre fallet. Faktum är att många arbetsgivare anställer ofta både en assistent och en sekreterare för att utföra mycket olika uppgifter. Medan sekreterare är främst inriktade på materiellt mål, assistenter i allmänhet inte förväntas utföra dessa uppgifter alls. Istället assistenter ofta förväntas ta på viktigare roller inom en kontorsmiljö.

Sysselsättning inom chefsassistent fältet kan hittas genom att man för reklam postat på jobbet styrelser. Ofta till personer i behov av en assistent kommer att anställa en byrå arbetsförmedling hitta rätt kandidat. Således är det bästa sättet att få denna typ av position är att tala med en arbetsförmedling agent. Intressant nog har chefsassistent ståndpunkter blivit allt mer populärt under de senaste åren.

Detta har orsakat en kraftig ökning av antalet kvalificerade assistenter som vill ha hög välbetalda jobb. Kandidaterna SHO vill sätta sig bortsett från alla andra sökande kanske vill fokusera på en speciell bransch. Några särskilda områden att beakta studier inkluderar redovisning, logistik, medicinska och juridiska. De kandidater som inte vill delta i en fyra år universitetsstudierna kan ändå bli en verkställande administrativ assistent genom att få värdefull arbetslivserfarenhet.

Att få en ställning inom en juridisk, medicinsk eller annat företag kan hjälpa en individ att bli en verkställande administrativ assistent. Ofta genom att bli kända runt en kontorsmiljö, kan en individuell vinning befordringsgång. Det finns många sätt att bli en verkställande administrativ assistent, och alla dessa sätt har visat sig vara effektiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.