Hur blir jag en maskin-tekniker?

att bli en verkstadsindustri tekniker är det i allmänhet krävs att du får någon form av formell utbildning. Detta kan innefatta en två-eller fyra år college grad, beroende på din position och sakkunskapen du hoppas uppnå. För att komma igång, bör du titta in på tekniska högskolor och universitet i ditt område och online för att hitta en som erbjuder maskinteknik utbildning.

På många områden behöver du bara en två-årig associera-examen för att bli en maskinteknik tekniker. Dessa kan ofta erhållas vid tekniska högskolor, community college eller skolor handel. Du ska börja din sökning lokalt för att hitta rätt skola. Ring runt och prata med studenter rådgivare om de kurser som de har tillgängliga och att diskutera registreringsprocessen. Du kan också ta en rundtur på campus och träffa några av dina blivande lärare.

Ett online-college är ett annat bra alternativ för att få din examen. Det finns många seriösa online högskolor finns, och många erbjuder flexibla schemaläggning och undervisning bistånd. Prata med tjänstemän på potentiella online skolor att få mer information. Kom ihåg att kontrollera alla referenser med den utbildningsinstitution där du bor, liksom skolans ackreditering och licens-frågor för att utöva i ditt område.

Även i skolan kan du välja att delta i ett lärlingsprogram. Detta är en deltidstjänst där du arbetar tillsammans med nuvarande personal inom branschen att lära sig linor. Du kanske anser att detta är ett bra sätt att bli en verkstadsindustri tekniker efter examen, eftersom du redan har din fot i dörren med en trovärdig arbetsplats.

När du har fått din aktuella studierna, kan du fortsätta med att tala med lokala arbetsgivare om eventuella positioner. För att hitta arbetsgivare, tala med tidigare studenter och lärare att ta reda på var de nyexaminerade har kunnat bli en maskinindustrin tekniker i ditt område. Du bör också kontrollera med lokala lediga jobb att ta reda på vem som anställer.

Skriv ett CV som innehåller alla färdigheter du kan ha om maskinteknik. Ingår alla lärlingsplatser du har avslutat, utbildning, samt alla tidigare arbete du gjort det kan visa sig fördelaktigt i fält. Om du inte har någon tidigare erfarenhet som är närstående, välj ett fåtal verk eller personliga berättelser att ta med och tala om hur dessa erfarenheter kommer att hjälpa dig på jobbet. Till exempel om du har arbetat i ett detaljhandeln, kan du nämna att du är van att arbeta under press.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.