Hur blir jag en läkarundersökning administrativa specialist?

alla som vill bli en medicinsk administrativa specialist bör vara medveten om att det finns ett antal utbildningar tillgängliga som ger den utbildning du behöver för att arbeta inom detta område. Community college, skolor karriär, och tekniska skolor erbjuder intyg, diplom eller associerade program examen i denna del av studien.

Det är inte alla skolor kallar deras program "medicinska administrativa specialiserade program. " När du söker till en skola, kan du börja med att titta på sina program i affärsområdet. Läs sedan beskrivningarna noggrant för att hitta de som är på kontoret administration fältet med fokus på det medicinska området.

utbildningar som krävs för att bli en medicinsk administrativ specialist varierar i längd. Beroende på skolan, kan dina studier ta upp till två år. Vissa program kan genomföras på mindre än ett år, så att eleverna kan komma ut i arbetskraften relativt snabbt.

Den som vill bli en medicinsk administrativ specialist måste mogna och pålitliga, eftersom det innebär att hantera med mycket personlig patientinformation. Underlåtenhet att hålla patientinformation konfidentiell är ett säkert sätt att få en mycket kort karriär som medicinsk sekreterare. Den medicinska sekreterare kan vara den första person som en patient ser när han eller hon går in i en medicinsk kontor. Det är viktigt att personer som arbetar inom detta område är vänliga och verkligen njuta av att hantera människor. Ett öga för detaljer är en viktig färdighet också, eftersom de tar hand om medicinsk fakturering och kodning för sin arbetsgivare.

kurser du kommer att ta, samtidigt som utbildar sig till läkare kontor specialist omfatta allmänna kontorsgöromål ämnen, samt mer specialiserade de som förbereder dig för kontorsarbete i en medicinsk miljö. Du kommer att ta kurser i keyboarding, redovisning, och arbete med kalkylblad. Vissa program omfattar tekniska skrivarkurser också.

Ju mer specialiserade kurser du skulle ta om du vill bli en medicinsk administrativ specialist omfatta sådana som ger studenterna en bakgrund i anatomi, medicinsk terminologi, och fysiologi. Elektronisk kodning och farmakologi kan ingå i läroplanen, samt medicinsk mottagning och medicinsk kontor förvaltning.

Utexaminerade från en medicinsk administrativ specialist programmet kan hitta arbete i läkarrummet, medicinska kliniker och sjukhus. De kan också arbeta för kiropraktorer, tandläkare, terapeuter massage, sjukgymnaster, eller veterinärer. En examen från medicinska sekreterare Programmet kan också söka arbete med ett försäkringsbolag. Vissa akademiker få lite erfarenhet på jobbet och sedan starta ett företag som erbjuder medicinsk transkription tjänster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.