Hur blir jag en administrativ assistent Manager?

Människor som är detalj-orienterade, tycker om att arbeta med siffror och datorsystem ofta vill bli en administrativ assistent chef. Denna typ av ledning är normalt återfinns i stora, multinationella organisationer, där det finns flera administrativa assistenter och liknande personal. Den primära roll administrativ assistent chef är att övervaka personal och tillhandahålla supporttjänster till företagets verkställande och högre tjänstemän.

De flesta som vill bli en administrativ assistent chef följer ett ganska typiskt karriär och utbildning. Han eller hon finner arbeta som administrativ assistent, som tillhandahåller stödtjänster. Efter tre till fem års erfarenhet av denna roll, slutför kandidat en eftergymnasial utbildning inom företagsvärlden och förvaltning. Vissa chefer aktivt uppmuntra karriären och utvecklingen för administrativa assistenter, medan andra inte gör det.

Även om många kandidater denna väg, medan andra får sin eftergymnasial utbildning först, och sedan ansöka om att bli en administrativ assistent chef. Utbildningsprogrammet kan på college-eller universitetsnivå och är normalt i näringslivet, administration och ledning. För denna karriär är det viktigt att få relevant erfarenhet.

kunskaper som lärs ut i dessa program omfattar tekniska lösningar affärsmannaskap, kommunikation och teambuilding. Utbildningsprogram utbildning finns både på högskola och universitet nivå, i program som är två till fem år långa. Kortare intyg program, bokföring, verksamhet och tillsyn är också tillgängliga och kan hjälpa till att fylla en viss kompetensbrist.

Relaterade arbetslivserfarenhet som krävs för att bli en administrativ assistent chef varierar kraftigt, från år i en administrativ assistent ställning till åtgärder erfarenhet. IT-kunskaper och förmåga att kommunicera väl mycket viktiga punkter som bör lyftas fram och visas upp för potentiella arbetsgivare.

De flesta stora företag föredrar att främja personal inifrån. Detta gäller särskilt inom administration, där interna kandidater har erfarenhet av den aktuella affärsprocessen, hierarki och organisationsstruktur. Denna bakgrund ger dem möjlighet att snabbt anpassa sig till den nya positionen, minska inlärningskurvan behövas i något nytt läge.

För att bli en administrativ assistent manager, hålla din handledare informerad om dina långsiktiga karriärmål och alla arbetsrelaterade färdigheter som du får. Erbjud dig att utföra ytterligare arbetsuppgifter eller arbetar i en övervakande kapacitet på ett litet projekt. Använd dessa möjligheter att visa din kompetens, så att du kommer att övervägas för en administrativ assistent chef position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.