Hur blir jag en Intrade Nivå Mechanical Engineer?

Maskiningenjörer designa och utveckla komplexa objekt såsom robotar eller bilar och motorer flygplan. De kan också utforma luftkonditioneringar, verktyg och andra saker som folk använder i vardagen. För att bli en intrade nivå maskiningenjör, måste en person som tjänar minst en kandidatexamen från ett ackrediterat college eller universitet. Mer avancerade maskiningenjörer är skyldiga att hålla en magisterexamen.

Om någon vill bli en intrade nivå mekanisk ingenjör, han eller hon måste ta high school kurser som är relaterade till avancerad matematik och naturvetenskap. Typisk high school kurser inkluderar fysik, Analys, algebra, biologi och kemi. Allmänna kurser som engelska är också fördelaktigt. Lärande datorstödd utformning och med annan teknik kurser kommer att bidra till en framtida teknik student också.

Efter examen från high school enrolls den studerande i en skola som erbjuder en maskinteknik program. Programmet måste vara godkänd av ackrediteringsstyrelse för ingenjörsvetenskap och teknik (ABET). Detta program kräver att eleven fortsätter att studera ämnen som rör naturvetenskap, matematik och teknik. Under denna tid kommer den framtida maskiningenjör lära dig mer avancerade koncept och utveckla förmåga till problemlösning. Han eller hon ansvarar också för förverkligandet av grundutbildning kurser såsom litteratur, samhällsvetenskap och andra ämnen som skapar en väl avrundad student.

Program som förbereder en student att bli en intrade nivå maskiningenjör varar vanligtvis cirka fyra år. Vissa elever kan ta längre tid att förtjäna maskiningenjörsexamen. Efter examen, bör ingenjörer planerar att bli godkända i det land där de planerar att arbeta. Nya tekniker som berättigar till licensieringen skall ha en kandidatexamen från ett ABET-ackrediterat college, ha fyra års erfarenhet som maskiningenjör, och fullfölja de statsexamen.

Om en person vill bli en intrade nivå mekanisk ingenjör, han eller hon kan förvänta sig att arbeta i en mängd olika branscher. Vissa maskinskötare arbete inom bilindustrin, medan andra får arbeta i datorn, robotteknik, eller rymdfart. De kan också få arbete inom den kemiska eller energiindustrin. Vissa kan arbete för regeringen.

Den som bestämmer sig för att bli en intrade nivå maskiningenjör kommer att bygga på sina kunskaper om vetenskapliga principer för att designa produkter som är säkra, tillförlitliga och kostnadseffektiva . En skicklig maskiningenjör är kreativ och en utmärkt problemlösare. Varje student som har en naturlig nyfikenhet, en talang för matematik och naturvetenskap, och uppmärksamhet på detaljer bör överväga att bli en maskiningenjör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.