Hur blir jag en Administrativa tjänster Manager?

färdigheter som krävs för att bli en administrativ Services Manager inkluderar problemlösning, konflikthantering, interpersonella relationer och kritiskt tänkande. En administrativ service chef är ansvarig för samordningen av en administrativ personal i ett medelstort till stort företag. Han eller hon normalt är ansvarig för produktivitet och effektivitet för alla administrativa funktioner.

Någon som vill bli en administrativ tjänst chef normalt är detalj-orienterad, har ledaregenskaper och är stolt över sitt arbete. Normal kontorstid hålls, med mycket liten efterfrågan på övertid i de flesta organisationer. Förmågan att hantera en ständigt föränderlig miljö och motstridiga prioriteringar är central. Den som inte gillar förändring och finner avbrott upprörande kommer inte att vara glad som en administrativa tjänster chef.

Eftergymnasial utbildning i företagsekonomi eller ett närliggande område rekommenderas för alla som vill bli en administrativa tjänster chef. En två-eller tre-åriga utbildningen från ett Community College erbjuder den utbildning och kompetens som används i denna position. Även om detta anses ofta vara en kvinnodominerad yrkesval är det allt vanligare för en man att vilja bli en administrativa tjänster chef. Antalet arbetstillfällen är ganska hög, ersättning attraktiv, och arbetet kan vara intressant.

Relaterade arbetslivserfarenhet omfattar kundservice, projektsamordning, övervakning anställda och arbetar som administrativ assistent. Denna erfarenhet kan erhållas genom deltidsanställning som en kundtjänstmedarbetare, receptionist, redovisning kontorist eller liknande roll. Erfarenhet av ledarskap som omfattar tillsyn över andra anställda kan vara svårt att få tag på. Titta till frivilligorganisationer som ett sätt att bygga dessa färdigheter.

En typisk karriärväg för den som vill bli en administrativa tjänster chef börjar med en administrativ assistent position. Jämn prestanda, enastående närvaro och en bra attityd är viktigt. Leta efter sätt att bidra till bolaget, antingen genom att minska kostnader eller öka effektiviteten. Prata med personalavdelningen om vilka åtgärder som krävs för att göra övergången till en administrativ tjänst roll. De flesta företag föredrar att främja inifrån, och mänskliga resurser personal kan ge råd om hur du ökar din lämplighet för befordran.

Lediga jobb finns inom nästan alla branscher och ekonomiska sektorer. Leta efter företag med minst 10 personer som arbetar i centrala förvaltningen, eftersom dessa arbetsgivare kommer att se värdet av en administrativa tjänster chef. Undvik små företag som kan erbjuda en position med en chef titel men inga faktiska anställda att övervaka. Både titeln och den erfarenhet som krävs för att lyckas i denna position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.