Vilka olika typer av studielån för högskolan?

De som söker studielån för college har två grundläggande alternativ, federala eller privata lån. Federala lån som garanteras av den federala regeringen och därför generellt erbjuder de bästa räntorna och alternativ återbetalning. Privata lån beviljas av privata banker, och har oftast en lite högre ränta än vad federala lån. De är populära, men för att ge ytterligare medel när federala lån nås.

Det finns fyra typer av federala studielån till college. Stafford lån är den mest populära, följt av Perkins, och två typer av PLUS lån. Var och en har sina egna syften.

Stafford lån är en liten och fast ränta för studerande. Skolan som deltog måste vara ackrediterade, och den studerande måste vara inskriven vid minst halvtid. Det finns gränser för det belopp som kan lånas, rasar från $ 5. 500 amerikanska dollar (USD) för första årets beroende studenter till $ 20. 500 dollar för oberoende doktorander.

federala Perkins lån är mycket låg ränta studielån avsedd för studerande med ekonomiska problem definieras som "exceptionellt. "Elever måste ansöka om lån med särskild dokumentation för egen eller familjens ekonomiska svårigheter. Årlig lån gränser från $ 3. 500 USD för första årets studerande till $ 8. 500 USD för doktorander.

PLUS lån till en början kallades Förälder Lån för studenter, men har sedan sjunkit det namnet. Dessa lån är lån till låg ränta tas ut av föräldrarna för deras beroende studenter för att täcka ytterligare utbildningskostnaderna över dem som omfattas av Stafford och Perkins lån. Lånen kan finansiera hela kostnaden för utbildningen än vad de andra typer av lån kommer att omfatta. Graduate PLUS lån som tecknats av en doktorand att betala för sin egen utbildning på ett liknande sätt.

privata lån är en annan möjlighet för dem som söker studielån till college. Dessa lån kallas även ibland för alternativa studielån, eller personliga studielån. De räntesatser för dessa lån, samtidigt som vanligtvis är högre än ett federala lån, är i allmänhet lägre än andra krediter som utfärdats av privata banker. En del studenter väljer denna typ av lån för att betala för böcker och andra liknande kostnader i samband med skolan.

Återbetalning börjar sex månader efter examen på de flesta studielån till college. För dem som har problem med att finna förvärvsarbete, finns det alternativ som överseende eller uppskov som kan skjuta upp betalningar. Många tycker att det bra att konsolidera sina lån till en klumpsumma, eftersom det kan sänka räntan, och utvidga återbetalningstiden för lånet i många fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.