Vilka olika typer av skolundervisningen hjälp?

Om du vill fortsätta din utbildning bör kostnaden inte vara avgörande för huruvida du får din examen. Det är sant att skolan kan bli mycket dyrt, men många undervisning biståndsprogram finns tillgängliga. Börja tidigt, forskning alla möjligheter noggrant, och du kommer att kunna tjäna din examen utan att ackumulera en orimlig skuld.

College stipendier är den mest uppenbara formen av skolundervisningen hjälp. De flesta stipendier ges till studenter på grundval av akademiska meriter, men faktorer som finansiella behov och framtida mål karriär kan också övervägas. Belopp kan variera från bara tillräckligt för att köpa böcker för en klass till full undervisning, rum, och kartong, eller ännu mer. Leta efter stipendier från skolan som du väljer samt utmärkelser från branschorganisationer och lokala grupper i samhället.

Bidrag, liksom stipendier, behöver inte betalas tillbaka. I USA, kan du ansöka om dessa stöd skolundervisningen program genom att fylla i gratis program för federala studiestödsnämnden (FAFSA). Denna ansökan kommer också att avgöra om du är kvalificerad för lån till låg ränta student och bevis för ekonomiskt behov för vissa stipendieprogram, så det är bäst att fylla i FAFSA så snart som möjligt.

För arbete vuxna, kan arbetsgivaren skolundervisningen stödprogram vara en underbar resurs. Dessa program bidrar vanligtvis betala för ett visst antal college klasser per år, förutsatt att klasserna är relaterade till din nuvarande karriär och du tjänar ett godkänt betyg i varje kurs. Fråga din personal krubba för information om ditt företag politik. Om du letar efter en ny position, är skolundervisningen bistånd information som vanligtvis finns i "Employee Benefits" i ett företags webbplats.

En variant av arbetsgivarens skolundervisningen stödprogrammet omfattar företag som tillhandahåller förlåtligt lån till personer intresserade av utbildning för yrken med hög efterfrågan områden, till exempel CNC-bearbetning. Om sökanden tjänar en examen och slutför ett visst antal år i tjänst i företaget, är hans skola lån automatiskt förlåtet. Denna typ av skolundervisningen biståndsprogram är vanligast på community college och ofta innebär att fullborda en betald praktik på företaget för att få relevant arbetslivserfarenhet.

Även om det inte är rätt val för alla, gå med i militären kan vara ett bra sätt att få hjälp skolundervisningen. Reserv undervisning bistånd, National Guard undervisning bistånd, och Marine Corps undervisning stödprogram har hjälpt tusentals män och kvinnor förverkligar drömmen om att få en högskoleexamen. Det finns särskilda riktlinjer för hur man deltar i dessa program är dock så det är bäst att fråga din militära rekryterare för ytterligare information innan några värvning beslut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.