Vilka olika typer av medicinsk Transkription jobb?

medicinsk transkription innebär att lyssna på inspelade informationen och överföra dess betydande innehåll i skrift. Oftast är denna uppgift utföras med hjälp av en diktafon, som innehåller ett headset och en fotpedal så att den medicinska transkribera kan styra volym och uppspelning hastighet diktamen. Det transkriberade materialet är vanligen ingått ett ordbehandlingsprogram och sedan skrivas ut att bli del av ett patientjournalen. Innehållet i transkriberade materialet kan innehålla undersökning och diagnos information, rättsmedicin resultat eller kirurgiska sammanfattningar, och kan användas som komplement till rapporter om olyckor, försäkringsersättningar, eller andra skrivelser mottagits.

När det gäller sysselsättning utsikter antalet tillgängliga medicinska transkription jobb väntas öka eftersom behovet av standardiserad dokumentation och säkert informationsutbyte inom hälso-branschen fortsätter att öka. Dock är efterfrågan på medicinska transkription jobb också drivs av ett åldrande samhälle som i allmänhet erfarenheter tätare läkarbesök och behandling, är resultatet av som ofta delas med tredje part. Sysselsättningen berättigande är särskilt gynnsam för certifierat transcriptionists som fått formell medicinsk transkription utbildning som är mest sannolikt att få arbete på sjukhus eller stora medicinska grupper praxis.

Även majoriteten av de medicinska transkription jobb ligger i ett sjukhus eller en läkare kontor finns det andra ställen att tillgodose denna karriär. För en sak, vissa transcriptionists specialiserade på ett specifikt medicinskt område, till exempel onkologi eller kriminalteknik. Andra kan arbeta i en rad olika faciliteter, såsom farmaceutiska laboratorier, statliga forskningsprogram, lyckades rehabiliteringscentrum, vårdhem, omsorg och medicinska bibliotek. Dessutom, sekreterare eller annat kontorsarbete som ger administrativt stöd kan även tillhandahålla medicinsk transkription tjänster.

En växande trend i medicinsk transkription tjänster är egenföretagare. Faktum är att ett ganska stort antal medicinska transkription jobb distansarbete positioner som erhålls genom en oberoende leverantör arrangemang. Detta innebär att kliniker eller medicinska förnödenheter anläggning i diktamen och de oberoende entreprenör transcribes materialet när du arbetar hemifrån. Ibland kan detta arrangemang leda till annat arbete än direkt transkription. Till exempel: entreprenören kan uppmanas att slå samman tidigare inmatade material med ny information och uppdatera journaler i enlighet därmed.

Vissa medicinska transkription sysselsättning inte faktiskt innebär transkriptionstjänster alls. I själva verket kan de vara nästan rent redaktionella. I detta scenario kan transkribera debiteras med uppgift att korrekturläsa transkriberade materialet för noggrannhet och kvalitet. Denna typ av anställning eller oberoende entreprenör arrangemang blir ofta nödvändigt när arbetet lades ut på ett främmande land, eller om överföring skapades med hjälp av röstigenkänning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.