Vilka olika typer av klasserna Massageterapi?

Det finns många olika typer av massage, vilket innebär att det finns olika typer av klasser massage terapi. Dessa klasser lär den teknik som krävs för att viss typ av massage, om det är svenska massage, aromaterapi massage eller reflexologi. Varje typ har mycket specifika delar och tekniker, så, medan några av de mer grundläggande elementen efter varandra, någon gång i undervisning i en klass för massage terapi kommer att bli mer specialiserade och fokuserade på den typen.

I Förenta staterna, den vanligaste typen av massage är den svenska massage. Svensk massage terapi klass lär långa och cirkelrörelser, kombinerat med knådning på muskeln högsta skikt. Deep tissue massage går djupare än den svenska massage, med inriktning muskeln är djupare skikt, liksom bindväv. Studenter i en massage terapi klass för denna typ av massage kommer att lära sig använda friktion tekniker som går vinkelrätt säden av muskeln samt använder långsammare slag.

klasser Massage terapi för aromterapi massage lär inte bara massage teknik, men också hur man använder eteriska oljor för att behandla vissa villkor. Aromterapi massage är en populär behandling för känslomässiga problem, stress frågor, och liknande sjukdomar. Hot stone massage, idealisk för att lindra muskelspänningar, är en lättare massage alternativ än svenska eller djupa terapier massage. Den sysselsätter användning av uppvärmda stenar på kroppen. Den massageterapeut gäller lätt tryck på olika punkter på kroppen, med hjälp av stenar.

Shiatsu klasser massage utbilda studenter hur man använder rytmisk fingertryck på akupunktur meridianerna för att återställa balans i kroppen och förbättra flödet av "chi" eller energi. Thailändsk massage, mycket likt Shiatsu, anpassar också kroppen och hjälper till att förbättra flödet av energi. Terapeuten sträcker sig och flyttar person som är föremål masseras, i en viss ordning som liknar yoga.

Zonterapi är också ibland kallas fotmassage. Den baseras på sambandet som anses finnas mellan vissa punkter på foten och vissa organ i kroppen. Graviditet massage och sport massage är två andra områden där en terapeut kan specialisera sig.

Förutom de typer av massage, måste eleverna också ta klasser massage terapi i människans anatomi och patologi. Online massage terapi klasser kan vara ett bra sätt att enkelt få krediter och instruktion som krävs utan att behöva schemaläggning tid för klassrummet. Eleverna kan också dra nytta av ett klassrum eller online massage klass inom områden som klinisk massage, djup ventrombos, etiska ärendehantering, och hur man utvecklar ett wellnesscenter.

Många människor inte inser arbete och utbildning som går in i massage terapi. Terapeuter är ofta arbetar med delar av kroppen som är skadade eller kan lätt skadas, och därför måste de lära sig rätt metoder för hantering av detta område, samt hur man identifierar skador eller tillstånd som kan vara skadliga. Massage terapi klasser ta upp dessa ämnen utöver den faktiska massage typer och tekniker, vilket leder till ett mer väl rundade massageterapeut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.