Vilka olika typer av arbetsterapi jobb?

Arbetsterapeuter arbetar i en mångfald av miljöer, hjälpa enskilda som drabbas av sjukdom, skada eller handikapp. Dessa terapeuter hjälpa individer inleda meningsfulla yrken såsom yrkesutbildning, fritidsaktiviteter eller egenvård verksamhet. Social service organisationer, institutioner och arbetsplatser klient är bara några möjliga inställningarna för arbetsterapi jobb. Arbetsterapi assistenter brukar spela en stödjande roll genom att genomföra behandling planer och hjälpa kunder med terapi program som föreskrivs i det övervakande arbetsterapeut. Oavsett var arbetet läge, arbetsterapeuter och arbetssjukdomar assistenter terapi arbeta tillsammans med läkare, arbetsgivare och familjemedlemmar att identifiera och undanröja hinder för kunden oberoende.

Många arbetsterapeuter specialiserade på en viss patient demografisk. Detta kan grunda sig på en fysisk plats, kund ålder, eller om karaktären av enskilda begränsningar, som med patienter som återhämtar sig från hjärnan trauma eller beroende. Eftersom arbetsterapi jobb finns i ett antal olika sektorer, en arbetsterapeut är ofta kunna välja från ett brett spektrum av möjligheter. Till exempel kan en arbetsterapeut arbetar uteslutande i skolan inställningar för att hjälpa eleverna att övervinna fysiska eller inlärningssvårigheter, på vårdhem för att förbättra egenvård färdigheter i geriatriska patienter, eller i en rehabilitering möjlighet att hjälpa traumapatienter att återfå styrka och rörlighet efter en skada. På arbetsplatsen, arbetsterapi jobb som ofta fokuserar på att hjälpa sjuka eller skadade anställda när de återvänder till arbetslivet efter en frånvaro.

Vanligtvis arbetsterapi jobb innebär en första utvärdering där kunden begränsningar identifieras genom intervjuer, observation och klinisk prövning, följt av utvecklingen av en specifik behandling plan som baseras på kundens utmaningar och mål. Behandlingsplaner kan omfatta fysiska, kognitiva, eller beteendeterapi, omskolning, eller införandet av hjälpmedel såsom röstigenkänningsprogram eller specialiserade sittplatser eller stående produkter. När en behandlingsplan är på plats, är den roll som arbetsterapeut för att övervaka kundens framsteg och göra ändringar i planen vid behov, med det slutgiltiga målet är att helt oberoende.

utbildningskraven för yrkesmässig terapi jobb variera beroende på plats. I allmänhet är de flesta arbetsterapi föreningar kräver en viss kombination av universitetsutbildning, vanligen en magisterexamen från ett erkänt arbetsterapi programmet övervakas fältarbete erfarenhet och skrivandet av en certifieringsexamen vara kvalificerad att utöva som en arbetsterapeut. Arbetsterapi assistenter kräver vanligtvis ett intresseföretags examen eller högskola intyg i samband med på-utbildning på arbetsplatsen. Eftersom det finns en stor regional variation i de krav och det finns ingen ömsesidighet av kvalifikationer mellan regioner, lokala yrkesföreningar behandling bör kontaktas för att fastställa specifika krav.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.