Vilka olika typer av Driver Education Program?

Ett program förarutbildning eller förarens ed för kort, är ett pedagogiskt program som hjälper nya och lovande förare. Förarens ED-programmet kan hjälpa studenter att tjäna en lärandes tillstånd, följt av ett körkort. Kurser inriktade på att lära sig reglerna för väg-och körsäkerheten.

De flesta amerikanska high schools ge ett program förarutbildning för studenterna. Dessa kurser uppfyller det gemensamma kravet på att nya förare ta en "5-timmars" kurs innan man får sina elever tillstånd (detta varierar beroende på stat). Med en förarens ed kurs i gymnasiet kan också minska försäkringskostnader.

En förare utbildningsprogram går oftast längre än det minimum av "5-timmar" inriktning som krävs i de flesta stater för att få ett lärande tillstånd. Längden på en förarens ed program varierar beroende på tillstånd. I Kalifornien, till exempel, de flesta förarens ed program är 30 timmar, jämfört med 32 timmar i Texas.

På grund av tekniska framsteg, en del elever och nya förare väljer att ta sina förare online utbildningsprogram. Dessa online-kurser är tillgängliga för en avgift i de flesta stater. De DMV eller andra statliga institutioner erbjuder online utbildning till förare.

En del webbplatser som erbjuder en online-förare hävdar utbildningsprogram som online-program är överlägsna traditionell klassrumsundervisning eftersom stora klasser kan vara störande. En en-mot-en online-inställningen kan erbjuda en miljö som bättre främjar lärande. Online kurser brukar göra bruk av video, samt interaktiva lektioner, frågor och svar.

Oavsett om du tar en drivrutin på nätet utbildningsprogram eller i skolan, om du vill att programmet ska räknas som din krävs utbildning innan de fick du tillåter, måste du se till att det är certifierat. Den institution som erbjuder kursen bör kunna lämna denna information. Du kan också kontrollera med din lokala DMV.

Drivrutiner ed program är inte bara för nya drivrutiner. En förare utbildningsprogram kan också bidra till att minska försäkringskostnader eller sänka dina böter om du får en rörelse kränkning, även känd som en "biljett" eller om man är på fel i en trafikolycka. Dessa typer av förare utbildningsprogram betraktas som en form av trafik skolan.

Trafik skola kan medföra lektioner på säker körning, försvar körning, eller förare förbättring. För att minska böterna när ett dras över av polisen, måste trafiken skolan vara certifierat. Precis som med förarens ed program för att få en licens, kan man kontrollera certifiering tillsammans med institutionen eller DMV.

Förarens utbildningsprogram som erbjuds för första gången förare, och de erbjöd sig att minska trafiken böter kan vara användbara redskap. Dessa program kan hjälpa lära trafiksäkerheten och undvika trafikolyckor. Noggrann uppmärksamhet bör ägnas åt de erfarenheter som finnas i varje förare utbildningsprogram.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.