Vilka är de olika fysiska Terapeut assistent jobb?

En sjukgymnast assistent, eller PTA, är legitimerad läkare med särskild utbildning inom sjukgymnastik. Sjukgymnast assistent jobb kan vara så varierade och specialiserade som en sjukgymnast ställning. Den PTA är dock skyldig att ha tillsyn av en sjukgymnast och inte kan utföra sådant som inledande och utvärderingar ansvarsfrihet.

En del arbetsuppgifter av sjukgymnast assistent omfatta medhjälp sjukgymnaster för att ge behandling för personer med fysiska funktionshinder och personer som har lidit någon form av skada vilket försämrar deras fysiska rörlighet. Jobbet på en PTA är att genomföra behandlingsplaner, som kan variera från ett träningsprogram för att en smärtlindring plan för att hjälpa en patient lära om grundläggande färdigheter som att sitta eller gå. Patienter utbildning om användning av hjälpmedel, såsom käppar, rollatorer och kryckor, är också ibland nödvändigt. Sjukgymnast jobb kan också innebära att skapa och använda utbildning om saker som konstgjorda lemmar och hängslen. De kan även hjälpa till att skapa rätt möblering i anpassade rullstolar för de individer som inte har förmågan att gå.

Många patienter lider av hälso-incidenter som stroke, multipel skleros och cerebral pares, och kan behöva hjälp för att lära om motorik eller förhindra muskler från atrophying, eller slösa bort. Att upprätthålla kroppens flexibilitet och styrka är avgörande när man arbetar med patienter med svår muskel inblandning eller glömska.

En annan möjlighet att pröva när de söker fysiska jobb terapeut assistent är att idrottslag. I denna lokal kan PTA hjälpa till med skada och rörlighet återhämtning. De kan också stöd i smärtlindring i samband med skada eller överanvändning. PTA kan också bidra till att skapa en övning rutin för maximal träning förmåner.

Kronisk smärta är en annan väg när man väljer fysiska jobb terapeut assistent. I detta läge använder PTA tekniker och metoder för smärtlindring och /eller förvaltning. PTA får använda sådana saker som värme /kyla terapi, massage, elektrisk stimulering och ultraljud för att hjälpa smärta symptom. De skall uppmana också och övervaka utöva rutiner för att öka smärtfri rörlighet och flexibilitet.

Jobb som en PTA kan vara allt från skolor till sjukhus och rehabiliteringscenter. En PTA kan arbeta i privat praxis för en PT, läkare eller kiropraktor. De finns inom idrotten kliniker, hälsa och gym, eller sitter på sidan linjerna vid idrottsevenemang. Trafikhuvudmän kan arbeta med barn, vuxna, äldre eller utvecklingsstörda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.