Vilka är de olika Nuclear Medicine-tekniker jobb?

Det finns fyra olika typer av kärntekniska jobb medicin teknikern: produktförsäljning, som arbetar för ett sjukhus, forskning och undervisning. Nukleärmedicin teknologer ge en viktig hälsorelaterad service. Använda specialutrustning och radiofarmaka, de kan ta högupplösta bilder av inre organ, så att läkare och onkologer för att göra behandlingen beslut och diagnos mycket tidigare än tidigare. Nuklearmedicin kan användas för att ta platta bilder, behandla cancertumörer, utvärderar organfunktion, och skapa tredimensionella diagnostisk information.

För att omfattas av något av de olika nukleära jobb medicin teknikern, eftergymnasial utbildning är nödvändig. Det finns program tillgängliga på universitetet, community college, och karriär nivåer college. Universitet program är mer teoretisk i fokus och erbjuda möjligheter att erhålla magisterexamen och doktorsexamen inom detta område. En skola program är vanligtvis mer kunskap fokuserad, utbildning i de processer och tekniker som används för att arbeta med radioisotoper och annan kärnteknik.

Produkt försäljning och förvaltning är populära nukleärmedicin teknikern jobb för avgående personer. Positioner finns på bildutrustning företaget radioisotoper och radioaktiva distributionsföretag, liksom alla de tjänster och produkter för denna typ av utrustning. Dessa positioner behöver utbildning inom detta område för att förstå den utrustning, vad den gör, och förklara viktiga funktioner för användarna.

Det finns ett stort antal nukleära jobb medicin teknikern tillgänglig inom hälso tjänstesektorn. Teknologer arbetar i centrum cancerbehandling, klinisk diagnos, och på sjukhus. Kvaliteten på bilderna finns med denna teknik har ökat efterfrågan på denna tjänst. Den enda begränsningen är relaterade till bekostnad av utrustningen.

Många nuklearmedicin teknikern jobb är forskningen fokuserad. Det finns möjligheter att arbeta i både privata företag och forskningsinstitut för sökande med utmärkta akademiska meriter och goda idéer. En del av ansvaret för en forskare är att hantera de administrativa processerna kring forskningsbidrag. Utöver det egentliga arbetet, många investera betydande tid åt att söka, tillämpa och hantera deras finansiering.

Undervisning är ett annat område med utmärkta nukleär jobb medicin teknikern. Positioner finns för instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser på sjuksköterskor, tekniker och annan stödpersonal. För att bli en effektiv instruktör, många människor fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i nukleär jobb medicin teknikern tycker om att arbeta med teknik, problemlösning och arbetar självständigt. De typer av lediga tjänster varierar efter näringsgren och utbildningsnivå. Ju mer utbildning du har, desto fler alternativ som finns tillgängliga.

De flesta nukleär jobb medicin teknikern har ett brett utbud av möjligheter till karriär finns. Oavsett vilken bransch där första erfarenheterna erhålls, alla tekniska kunskaper kan överföras till andra områden av hälso-vetenskaperna. De enda begränsningarna för marknadsföring baseras på arbetslivserfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.