Vad kan jag göra med en examen i småbarnsfostran?

Det finns många yrken en person kan ha med en examen i förskoleverksamheten. Denna typ av examen förbereder innehavaren ett antal jobb som innebär att vårda barn och hjälpa dem att lära sig. Någon med en examen i förskoleverksamheten kan få jobb på daghem, förskolor och grundskolor. Hon kan även hitta möjligheter på läger, museer och rekreation center. I huvudsak fick kunskap genom att tjäna en tidig grad barndomen kan tillämpas om det finns ett behov av att ta hand om eller lära barn från födseln till ungefär åtta år.

Många människor som tjänar tidigt grader barnuppfostran använda dem för att arbeta i daghem. Medan de flesta stater inte behöver dagvård arbetstagare att inneha grader, vissa arbetsgivare är mer benägna att anställa dem som har tjänat dem. Vissa arbetsgivare kan annonsera för barnskötare som har intresseföretagets examina inom småbarnsfostran, medan andra är villiga att anställa arbetstagare med tidig certifikat småbarnsfostran. Det finns även vissa villiga att anställa barnskötare som inte har grader men har tjänat high school diplom.

En examen i förskoleverksamheten kan också utarbeta innehavaren för ett jobb som förskollärare. I många stater finns det inga fastställda examenskrav för förskollärare. De kan hitta positioner med examensbevis eller tidig barndom certifikat utbildning. Vissa arbetsgivare är dock föredra att anställa förskollärare som har tjänat intresseföretagets eller kandidatexamen inom förskoleverksamheten eller ett närliggande område. Faktum är att vissa arbetsgivare kräver minst en kandidatexamen för någon som vill vara chef eller primära lärare i en förskola klassrummet.

En tidig barndom examen kan också vara förberedelse för undervisning i folkskolan. På många håll i USA, en person med en kandidatexamen i förskoleverksamheten har rätt att undervisa i förskolan eller de tre första klasserna i grundskolan. Några privatägda skolor kan anställa lärare med lägre utbildning, framför allt för att instruera kindergartners. Lärare med intresseföretagets grader eller intyg utbildning kan också få jobb som lärarassistenter i såväl statligt ägd och privata skolor.

Ibland kan en person med en examen i förskoleverksamheten få sin chans i organisationer som inte är skolor men ändå hjälpa barn att ha roligt, lära och utvecklas. Till exempel, en person med en utbildning i tidig ålder examen får köra ett informativt program som erbjuds på ett museum eller planera verksamheten på ett dygn läger. Hon kan också använda sina färdigheter och kunskaper för att arbeta med barn på fritids center och kyrkor. Någon med denna grad skulle till och med besöka släkt hem och erbjuda handledning eller privata utbildningstjänster för små barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.