Vad kan jag förvänta mig från ett Human Resources utbildning?

Mänskliga resurser utbildning erbjuds på eftergymnasial nivå, med ett utbud av community college och universitet. Syftet med mänskliga resurser utbildningen är att ge de kunskaper som krävs för att driva en lönelistan, att se till arbetsrätt, att utforma affärsprocesser och personalpolitik, och arbetar i en personalavdelning. Det finns en rad lediga tjänster i mänskliga resurser från löne-kontorist till personalchefen.

Alla kurser avslutas mot en formell certifiering i mänskliga resurser utbildningen kommer att kräva registrering i ett program. De antagningen kraven för denna typ av kurs ingår high school, med kurser i engelska och teknik. Vissa program kräver kandidater för att ge en uppsats eller en kopia av sina återuppta att förklara sitt intresse för detta område.

Efter mottagandet i en personal utbildningsprogram, vara beredd på en hel del läsning. De kurser som ingår i detta program alla kräver en betydande mängd av behandlingen. Många klasser kräver minst en hel uppsats, förutom en rad uppsatser och rapporter om material att läsa.

Presentation och muntlig kommunikation är mycket viktiga när man arbetar i mänskliga resurser. Som ett resultat finns det flera klasser som kommer att få en presentation uppdrag. Att tala inför publik är en rädsla för många människor, och det är bäst att ta upp frågan så snart som möjligt, så att den inte stör din personal utbildning.

Vissa program inkluderar en arbetsförmedling eller praktikplats möjlighet. Utnyttja möjligheten att arbeta i en verklig mänskliga resurser kontor. De erfarenheter som gjorts kommer att förbättra ditt CV och bidra till att förstärka en del av det material som gjorts inom den mänskliga resurser utbildningsprogram.

Grupp projekt och lagarbete är viktigt i mänskliga resurser. Det finns väldigt lite som kan uppnås i isolering i detta område. Som ett resultat, vara beredd på en rad grupp projekt och partnerskap för forskning papper under din utbildningen. Möjligheten att lära sig att arbeta med olika personligheter kommer att vara till stor hjälp i olika positioner.

En komplett professionell certifiering normalt sett tar 18 månader på heltid skola eller 36 till 48 månader i en deltid programmet. Den hängivenhet, disciplin och familj stöd som krävs för att lyckas i detta program är ganska betydande. Ta dig tid att planera i förväg innan du registrerar dig för att du kommer att kunna fylla kraven. Det är viktigt att notera att de flesta elever tycker utmaningen ligger inte i arbetet men i time management. Titta på din nuvarande livsstil och avgöra vilka förändringar som kommer att göras för att anpassa sig till denna typ av utbildningsprogram.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.