Kommer bra betyg lovar mig ett stipendium till college?

Bra betyg är en gemensam förutsättning för att få ett stipendium, men de kommer inte garantera en. Stipendium priser är baserade på en mängd olika faktorer, vissa så olika, kan de inte alla förtecknas på listan. Vissa stipendier är baserade enbart på meriter. Med andra ord är den finansiella ställningen för dig eller dina föräldrar inte en faktor. I själva verket en ansökan om en meritbaserad stipendium kan begära att du inte behandla finansiella behov. Övriga stipendier i form av statligt stöd är ofta behovsbaserad, och det betyder, för den genomsnittliga början högskolestudent, att den viktigaste faktorn är föräldrarnas inkomster .

I de flesta delstater i USA, både federala och statliga stipendier nästan alltid beror på hur mycket pengar som föräldrarna gör. Detta är den del som motverkar och retar många elever och föräldrar. Elever vars föräldrar har en inkomst något på, under eller över fattigdomsgränsen kan i allmänhet förvänta sig den största stipendium belopp, särskilt när deras betyg och poäng lör är utmärkta. Å andra sidan, föräldrar med mindre bemedlade kan ges "belopp som förälder bidrag" som är orealistiska.

federala stödet ser normalt på föräldrarnas inkomst och elevernas prestationer bara. Det utvärderar inte föräldrarnas skulder, intäkter i det förflutna, behovet av stöd för andra barn eller realistiska kostnader som bor i vissa områden i varje stat. Detta kan innebära att en familj med tre barn, med en genomsnittlig inkomst på 60-70,000 dollar (USD) skulle kunna uppmanas att bidra så mycket som 10. 000 dollar årligen till barnets utbildning. Detta överskrider ofta föräldrarnas förmåga. Vidare kan en elev med föräldrar med en genomsnittlig inkomst endast erbjudas studielån i stället för en delstatlig eller federal stipendium.

Så hur kan den studerande utan college besparingar lösa detta? Bra betyg hjälper säkert, även om chansen att få statligt stöd är fortfarande smal. För det andra är det viktigt att fullt ut forskning meritbaserad stipendier. Webbplatsen Fastweb är ett utmärkt stipendium sökverktyg. Beakta även college val baserat på tillgängliga stipendier. Vissa skolor har mer pengar att erbjuda och bättre möjligheter stipendium för inkommande studenter.

undersöka hur man kunde betala för college skulle börja ett helt år innan du ansöker-överväga att starta forskning om stipendier och skolor sommaren innan din junior året på gymnasiet. Den kan också bidra till att arbeta sommarjobb och spara pengar för det första året på college. Söka arbete i företag som erbjuder stipendium möjligheter för studenter, som Wal-Mart. De kan också erbjuda dig möjligheten att överföra och arbeta nära din skola.

Du kanske också vill överväga att gå på ett community college i två år, om avgifterna är mycket lägre. Speciellt om du måste ta lån för att betala för college och inte kan få ett stipendium kan community college vara ett utmärkt sätt att minska ackumulerad skuld när du är klar skolan. Med bra betyg kan du ofta få nog i små meriter stipendier för att helt betala avgifter Community College.

Det viktigaste, fortsätta att arbeta med bra betyg. De kan inte garantera dig ett stipendium, men nästan alla meriter baserade och många behöver baserade stipendier delas ut helt eller delvis på högre medeltalet. Det finns ingen anledning att inte försöka, men vara medveten om att många program i gymnasieskolor betona bra betyg som hjälper dig att få till college, är det inte alltid realistiskt anser att förmågan att betala för college.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.