Hur väljer jag det bästa statliga bidrag för skolan?

Du kan välja den bästa statliga bidrag till skolan genom att forska varje alternativ och räkna ut vilka som är mest anpassad efter dina behov. Inte varje bidrag är tillgänglig för varje elev, och varje en generellt har särskilda riktlinjer och krav. T. ex. många Statliga bidrag är för studenter inom en viss inkomstklass. Studenter som tjänar ovan och som inte kan beviljas.

Till att börja söka statliga bidrag för skolan, börja med att tala med en rådgivare på college du hoppas att närvara. Han kan ge dig information för att ansöka om studiemedel och bidrag. I allmänhet kommer en undervisning bistånd form behöver kompletteras.

Dessa blanketter är i allmänhet be om information om inkomster, investeringar, sparande, och annan finansiell information. Det kan också fråga om du tänker ta studielån eller skulle överväga att göra det. Även om du inte planerar att ansöka om ett lån, be om mer information eftersom det ibland extra stöd erbjuds till dem som kanske vill låna pengar till skolan.

Det är viktigt att fylla i formulären noggrant och korrekt. Underlåtenhet att lämna information om specifika aspekter av din ekonomiska situation kan leda till att ansökan nekas eller skickas tillbaka. I de flesta fall kan du inte ta emot statsbidrag till skolan utan att dessa former. Om du har problem, be en skola tjänsteman för att få hjälp.

När du har fyllt i din ansökan att få statliga bidrag för skolan, kommer det i allmänhet en väntetid innan du reda på vilka studiemedel alternativ som du kan få. Du bör få ett pris brev inom ett par veckor, med uppgift om eventuella statliga bidrag och andra alternativ stöd ni har fått tillstånd att ta emot. Skolan tjänstemän kommer också att få detta brev, följt av din tilldelning check som kommer att användas mot undervisning och böcker.

Om du vill hitta och ansöka om ytterligare statliga bidrag för skolan, tala med en regeringstjänsteman lokalt. Ibland bidrag finns tillgängliga för studerande finns inom ett visst område. Stipendier, lån och arbeta studieprogram finns andra studiemedel alternativ som du kanske vill utnyttja bör bidrag inte tillgängliga. Till skillnad från bidrag, men är stipendier baseras i allmänhet på akademiska resultat eller andra sociala faktorer, medan lånen måste betalas tillbaka någon gång efter examen. Var noga med att utforska alla ekonomiskt stöd alternativ för att se till att du välja en som passar dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.