Hur väljer jag det bästa programmet certifikatet?

Människor som vill öka sin karriär ofta uppmuntras att fylla i ett program certifikat. Det finns ett antal program tillgängliga från universitet, högskolor och skolor på nätet. Välja det bästa programmet certifikat kräver i regel information om ämnena, kvalifikationer instruktör, igenkänningstecken, och dina karriärmål. Det bästa certifikat program är vanligtvis en som är utmanande men uppnåeliga och ger den utbildning som krävs för att avancera in i chefsställning.

Det primära motivation för att slutföra ett program certifikat är vanligtvis att uppfylla de akademiska kraven i din nuvarande eller framtida arbetsgivare. Många företag kräver att de sökande har formell utbildning i riskhantering som en disciplin som skall beaktas för dessa typer av positioner. Förr i tiden skulle tillsyns-eller ämnesexpertis vara tillräckligt för att berättiga till en chefsroll. Har dock affärsklimatet förskjutits mot akademisk utbildning som ett sätt att säkerställa en framgångsrik hyra in en chefsroll.

Många industrier har utvecklat program förvaltning certifiering som fokuserar på de unika kraven i denna industri. Till exempel, informationsteknik (IT) branschen vänder sig ofta till Project Management Professional ® (PMP ®) certifiering som de facto-standard för ledande befattningar. Revisorer, advokater och andra yrken har ofta egna standard program som syftar till att ge den utbildning som anses nödvändig i deras bransch. Ta en titt på dessa program först innan du väljer en mer allmän program certifikat.

Läs programbeskrivning med omsorg och se över de olika kurser som erbjuds. Tänk om din tidigare utbildning och identifiera styrkor och svagheter i din egen profil. Prata med personalen på skolan att avgöra om innan kredit kan beviljas för kurser som du redan har avslutats, och processen kring den här typen av begäran. Välj ett program som ger möjligheter till tillväxt och lärande.

Instruktörer tillhandahåller normalt en kort biografi, de beskriver sina akademiska meriter och arbetslivserfarenhet i början av kursen. Se till att instruktören har de kvalifikationer som behövs för att effektivt lära kursmaterialet. Undvik program där instruktören är ovillig att avslöja hans eller hennes utbildning eller expertområde.

Tänk på dina personliga karriär i form av en fem-och tio-årsplan. Titta på programmet beskriva och identifiera hur detta program passar med dessa mål. Det är viktigt att notera att ett certifikat program kan ta flera månader att slutföra, eftersom kurserna är avslutade deltid. Se till att programmet du väljer kommer att hjälpa dig att nå dina karriärmål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.