Hur väljer jag det bästa programmet Office Administration?

att hitta det bästa programmet office administration bör du fundera på vilka jobb du vill bli berättigade till. Det finns många aspekter att köra och driva ett kontorsmiljö, och vissa av dem kan kräva specialutbildning i tillägg till program som lär ut grundläggande kontorsuppgifter. Sådana arbeten kan innehålla saker som revisor eller redovisningskonsult, hemsida underhåll, och programhantering. För att hitta det bästa programmet för dina behov, avgöra din ultimata karriär och söka kurser inom detta område.

De flesta program kräver att du lär dig saker som att jobba med en ordbehandlare, kalkylblad och andra grundläggande kontorsprogram. För att ytterligare din karriär, behöver du ett program kontor förvaltning som är inriktad på det jobb du är mest intresserad Dessa kan vara kurser i bokföring, programmering, försäljning eller design. De flesta av dessa typer av kurser finns på samhället eller tekniska högskolor, samt mer traditionella fyra års universitet.

Karriär områden som kräver omfattande datorkunskap, t. ex. programmering eller webbplats underhåll, kan kräva att du får en fyraårig examen. Denna typ av office administration programmet kommer att kräva att studera områden som datavetenskap. Andra får endast kräva ett certifieringsprogram i bokföring eller redovisning, trots att varje arbetsgivare kan ha olika preferenser.

Besök lokala skolor för att diskutera eventuella program som de kan erbjuda i ditt valda område. Berätta för skoladministratör vad karriär du vill skriva in, eller vad klasser du tror att du vill ta. Han eller hon kan då bättre hjälpa dig att göra ett beslut om vilket program skulle vara bäst för dig. Du bör också ställa massor av frågor om vart skolans undervisning, klass schema och eventuella särskilda program de erbjuder t. ex. online klasser.

Kolla undervisning kostnaderna för varje kontor administration programmet, och diskutera eventuella betalningsarrangemang med skolan tjänstemän. Det kan finnas betalning planer, undervisning bistånd eller andra alternativ tillgängliga för dig. Ta reda på om du är berättigad till något bidrag eller stipendier, och hålla sig endast till skolor som har möjlighet att ta emot undervisning hjälp du tilldelas.

För att följa upp med all information du får, bör du även tala med tidigare elever, lärare och yrkesverksamma inom ditt valda område för att fråga om skolor de har deltagit, vad man kan förvänta från klasserna , och vad Employment Outlook är som för det jobb du vill ha. Genom att göra det kommer du att vara bättre förberedda, inte bara att välja skola, men också att välja rätt stora.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.