Hur väljer jag det bästa programmet Graduate biokemi?

Ett program examen biokemi är tillgänglig genom ett ackrediterat universitet och ordnas i allmänhet med fakulteten för Konst och Vetenskap. Denna typ av program har Särskild behörighet, till exempel en fil kand-examen från ett ackrediterat universitet. Alternativt kommer en del skolor accepterar ett examensbevis från ett community college, tillsammans med tillhörande praktik. Dessa studenter är ofta kallas äldre studenter, och kredit beviljas för livserfarenhet.

Ett stort forskningsprojekt eller fokus är vanligtvis del av en examen biokemi program. Leta efter skolor som har en aktiv forskning avdelning. Det enklaste sättet att bedöma detta genom att leta efter en avdelning till forskning. Läs beviljande meddelanden och se hur många prestigefyllda eller fleråriga stipendier delas ut till lärare på en viss skola.

Många elever i en examen biokemi programmet begränsar sitt intresse till sin alma mater, men det är inte nödvändigt. Alla ackrediterade skolan poäng och examina är överlåtbara och utvärderas av andra skolor. Det är viktigt att notera att ha en examen från en ansedd skola är mer värdefullt än att ha en grundexamen från en viss skola.

Vid bedömningen av de bästa programmet examen biokemi, titta på de tjänster som eleven stöd. Till exempel kan en student med familjeansvar finner att ett program med online-kurs alternativ och familj studentbostäder kan vara till hjälp. Andra skolor kan erbjuda på plats dagis till reducerade skattesatser eller tillgång till ett gym för studenterna och deras familjer. Det är mycket vanligt att doktorander att ha en partner och små barn. Tänk på ditt dagliga liv, vad kommer passa, och hitta program som fungerar för dig.

Prata med olika skolor om sina förfaranden för att få överföra krediter från andra skolor. Detta är mycket viktigt, eftersom många människor kompletta kurser vid olika skolor och kombinera dem till sin examen. Dessutom är vissa elever överföra skolor helt under sin utbildning, och möjligheten att överföra dessa krediter till en annan skola är kritisk.

Kurser som ges på denna nivå bör undervisas av lärare som är erkända experter inom sina respektive områden. Granska forskning fokus för lärarna att avgöra om någon av deras forskning är av intresse för dig. På forskarnivå, det primära forskningsintresse och finansiering av fakultetens bestämma forskningsprojekt tillgängliga. Investera tid till forskning alternativen och välj med omsorg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.