Hur väljer jag det bästa miljövetenskap program?

bästa miljövetenskap program har fyra huvuddelar: ackreditering, framstående lärare, en forskarutbildning, och möjligheter forskning. En miljöavgift naturvetenskapliga programmet kan vara en del av fakulteten för Konst och Vetenskap eller fakulteten samhälle, beroende på storleken på skolan. Ett miljövetenskap Programmet ger utbildning i den fysiska miljön, förändringar över tiden, den evolutionära processen, och effekterna av människor och väder på den bredare miljön.

Människor som rapporterar de största tillfredsställelse när de deltar i miljövetenskap program detalj-orienterad, fokuserad och har ett personligt engagemang för att hjälpa miljön. Detta ämnesområde har blivit rätt populär under de senaste fem till tio år, beroende på den ökade uppmärksamheten i den populära media till miljöfrågor. Det primära fokus för dessa program är utbildning av kända problem, identifiering av alternativ till skadliga produkter och processer, och försiktiga prognoser för framtiden.

Ackreditering beviljas en skola baserad på en oberoende granskning av en tredje part av akademiska och administrativa riktlinjer för skolan. Denna politik jämförs mot en minimistandard för att fastställa efterlevnaden. Kurser avslutas vid en erkänd skola kan överföras till andra postgymnasiala utbildningsinstitutioner. Endast godkända skolan kan erbjuda stöd statliga studielån, vilket är en mycket viktig avgift biståndsprogram.

Titta på kvaliteten på fakultet eller instruktörer när vi letar efter de bästa miljövetenskap program. De flesta skolor posta biografier av sin personal på sina hemsidor eller i deras reklam. Granska den akademiska meriter, publicerade arbeten, forskning fokus, och nyligen branscherfarenhet. Alla dessa punkter är kritiska till deras expertis på området.

Skolor med en forskarutbildning kan locka till sig en högre kvalitet av fakultetsmedel, eftersom de kan utöva forskning och undervisar kurser på en högre nivå. Forskarutbildningen bör omfatta både en master-och doktorsexamen program. Utforska de olika typerna av erbjudna grader och vilken typ av studerande stöd som finns på denna nivå. Forskarutbildningen ingår ofta program familjens bostad och andra sätt att införliva akademiska och det verkliga livet tillsammans.

möjligheter till forskning är avgörande när vi letar efter de bästa miljövetenskap program. Förmågan att engagera sig i pågående forskning på detta område ökar avsevärt dina kunskaper och din arbetstillfällen. Prata med inskrivning rådgivare och avgöra om studenter är berättigade att arbeta med forskningsprojekt. Vissa skolor erbjuder program fältstudie, där studenterna spelar en viktig roll i att samla in data.

någon erfarenhet av eller utsatts för miljöforskning ger en stor fördel när de söker för tillträde till forskarutbildning eller för arbetstillfällen. Vad gäller ekologiska vetenskap är relativt ung och det finns ett förnyat intresse, det finns många möjligheter till forskning genom miljöskydd organ och grupper. Utforska dessa möjligheter som ett sätt att få din karriär igång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.