Hur väljer jag det bästa arbetsterapi College?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa arbetsterapi college: antagningen krav, ackreditering, arbetsförmedling möjligheter, och fakulteter. Arbetsterapi college är oftast en del av Hälsouniversitetet eller kan organiseras som en fristående skola. Arbetsterapeut arbetar med människor som har funktionshinder eller återhämtar sig från en lång tids sjukdom, hjälpa dem att återhämta sig dagliga arbetet.

För att uppfylla kraven för införsel till arbetsterapi college, en kombination av höga betyg på gymnasiet kurser och en mycket bra personlig intervju krävs. Det bästa program kräver ofta kandidaterna ha den formella skolan i minst två år och har relevant arbetslivserfarenhet. Leta efter de bästa programmen som du har rätt till i detta skede av din karriär. Många skolor som erbjuder avancerade program använder samma instruktörer för standard kurser. Denna ökade exponering av kompletterande expertis berikar din pedagogiska erfarenhet på skolan.

Om du tittar på de bästa arbetsterapi college i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Endast studenter med de allra bästa kombinationen av märken och personliga intervjuer erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder program som du är intresserad av eller kommer att hjälpa din karriär senare.

När du letar efter arbetsterapi college, kontrollera ackreditering status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Detta är mycket viktigt, eftersom mer än 20 procent av alla elever överföring skolor. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Skolor som har kopplingar till industrin och skapandet av program placeringen ger den bästa kombinationen av utbildning och erfarenhet. De bästa programmen har en rad placering inom olika områden och inställningar. Ju större erfarenhet, desto bättre kommer den att visas på ditt cv. Se till att begära skrivelser av rekommendationer från varje placering. De anställda vid denna institution kan ha gått vidare till annan anställning när du söker arbete. Ett skriftligt brev kommer att ge framtida arbetsgivare en aning om vad deras synpunkter skulle ha varit.

De flesta arbetsterapi högskolor ger biografier av deras lärare eller handledare på sina webbplatser. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Titta på den typ av erfarenhet de har och de olika inställningarna. Många professionella arbetsterapeuter gå in undervisningen i mitten eller senare skeden av karriären.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.