Hur väljer jag det bästa andningsterapeut skolor?

Det finns fem punkter att beakta när man väljer den bästa andningsterapeut skolor: utbildning, praktisk utbildning, utrustning, antagning krav och fakulteter. En andningsterapeut skolan kan vara en del av ett större universitet eller högskola eller en separat skola. Det bästa andningsterapeut skolor erbjuder specialiserade program utöver de vanliga läroplanen. Några exempel är barn och för tidigt födda barn luftvägarna certifiering.

Det finns två typer av program i andningsterapeut skolor: universitet och högskolor. Universitetet Programmet är vanligtvis fyra till fem år långa. Utbildningen omfattar både teori och praktiska färdigheter, men fokus ligger på teorin. Kandidater kan bedriva master-och doktorandprogram efter examen. College program har vanligen två till tre år långa. Fokus i kursen är de praktiska kunskaper som krävs för att arbeta som en andningsterapeut. Båda akademiska meriter accepteras av certifiering organ som styr detta yrke.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. En ärlig granskning av din high school märken, grad av ansträngning och engagemang är en stark indikator för att hjälpa dig att avgöra vilken skola som är bäst för dig. Välj en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik.

Det bästa andningsterapeut skola bör ha ett brett sortiment av utrustning till förfogande för studerande användning. Detta inkluderar modellerna datorsimulering i andningsorganen, mänskliga skyltdockor, andning maskiner och respiratorer. Kontrollera genomsnittliga klasstorleken för att du kommer att få tillfälle att använda denna utrustning.

För att uppfylla kraven för införsel till en andningsterapeut skola måste du ha high school kurser i biologi, engelska och minst en annan vetenskap kurs. De bästa skolorna har ofta en stor stad och kan ha en gratis klinik, där studenterna kan träna sina färdigheter under ledning av en certifierad andningsterapeut. Markera de objekt som är viktiga för dig, och se till att du hittar den bästa skolan för dina behov och mål.

Om du tittar på de bästa andningsterapeut skolor i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Dessa skolor kräver ofta eleverna att ha en kombination av höga betyg och rekommendationsbrev från tidigare lärare. Det är viktigt att notera att vara i det lägsta kvartalet din klass på den bästa skolan inte hjälper antingen din karriär eller utbildningens kvalitet du får.

De flesta andningsterapeut skolor ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Granska informationen för att lära mer om bakgrunden till dina instruktörer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.