Hur väljer jag den bästa utvecklingen marknadsföring karriär?

bästa marknadsföringen karriärutveckling kommer att bero på vilken typ av försäljning du är involverad i och hur mycket utbildning du redan har slutförts. En företagare med marknadsföring, till exempel, kanske inte ens avslutat college innan du sätter igång i sin karriär, medan någon som arbetar i en reklambyrå har troligen en högskoleexamen. Om du har en viss karriär mål i sikte, måste du avgöra vilken nivå av utbildning och erfarenhet krävs för att få det.

Om du siktar på en position som kräver en nivå av formell utbildning som du inte har uppnåtts kommer du sannolikt att antingen starta eller komplettera din högskoleutbildning. Detta kan göras på ett lokalt universitet eller via online-klasser, och den nivå du behöver för att få beror på vilken tjänst du söker. Besök lokala skolor och hitta de med flexibla scheman så att du kan fortsätta i ditt nuvarande arbete, och diskutera finansiellt stöd alternativ med student rådgivare.

Om du redan har en högskola eller avancerad examen i marknadsföring eller reklam, bästa marknadsföring karriärutveckling för dig kan innebära att gå en förening. Detta är en grupp av personal inom samma bransch som erbjuder pågående utbildningsmöjligheter, artiklar, tidskrifter och andra sätt att avancera i fältet och hålla koll på nya trender. Enstaka seminarier och möten kan också erbjudas att många yrkesverksamma att bidra med idéer och feedback till en annan. För att hitta en förening, gör en online-sökning med sökorden "Marketing Association. "

För pågående utbildning, den bästa marknadsföringen karriärutveckling kan helt enkelt innebära att läsa böcker och facktidskrifter om din bransch. Detta är särskilt användbart för högutbildade yrkesutövare som helt enkelt vill hålla sig framme genom att lära om nya tekniker och strategier som används av andra i området. Självstudier är ett billigare alternativ för att fortsätta på en mer formell utbildning vägen, samtidigt som fortfarande erbjuder många fördelar.

Nätverk med kollegor och medarbetare är också en av de bästa utvecklingen marknadsföring karriär strategier. Istället för att konkurrera med dem du arbetar med, dela idéer och koncept med varandra så att bolaget som helhet kan dra nytta. Om du är egenföretagare kan du även välja att bilda nätverk med andra företagare genom att skapa en grupp av professionella marknadsförare. I händelse av att umgås med dina konkurrenter inte vädjar till er, överväga att bilda en grupp med närstående personer som inte konkurrerar med dig. Detta kan innebära att endast dela tips med dem som bara arbetar i en nisch industri, eller proffs som specialiserar sig på något som du inte fokuserar så mycket energi på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.