Hur väljer jag den bästa träningen Property Management?

Det finns fyra saker att tänka på när de söker den bästa fastighetsförvaltning utbildning: utbildning, ackreditering, fakultet kvalifikationer och klasstorlek. Fastighetsförvaltning utbildning är tillgänglig från ett stort antal universitet, högskolor och skolor på nätet. Nivån på kursmaterial varierar kraftigt beroende på målgruppen. Fastighetsförvaltning utbildning på högskolenivå är vanligen en eller två kurser som en del av en arkitektonisk eller program för hantering.

En del universitet erbjuder certifikat i fastighetsförvaltning genom deras fortbildning skolor. Utbildningsprogram på högskolenivå tenderar att vara mer intensiv, täcker ett brett spektrum av teman för både kommersiella fastigheter och bostäder. Om du arbetar som fastighetschef, tar sig tid att undersöka dessa utbildningsmöjligheter. Lära av andras misstag är det mest effektiva sättet att undvika att göra din egen.

När man väljer en fastighet program för ledarutbildning är det mycket viktigt att läsa både kursbeskrivningen och den rekommenderade förutsättningar. Denna information är till stor hjälp när man beslutar om kursen är på rätt nivå av skicklighet att uppfylla dina krav. Förutsättningar får inkludera en särskild kurs eller en hel examen. Även om de flesta skolor kan du anmäla dig till en kurs, oavsett förutsättningar, ytterligare ansträngningar för att lära sig det material som omfattas i kursen.

Kontrollera alltid ackrediteringsstatus av skolan som erbjuder fastighetsförvaltning utbildning. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Dessutom kan ackrediterade skolor erbjuder studenter tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Alla fastighetsförvaltning utbildningsprogram ska undervisas av någon som är verifierat expert. Detta kan omfatta en fastighet eller kontrakt advokat, egendom inspektör eller revisor. Den akademiska meriter är inte lika viktigt som erfarenhet av dessa kurser. Titta efter instruktörer som är ärliga, och kommande med båda sina framgångar och misslyckanden. Fråga om programmet har gästtalare, såsom hantverk yrkesutövare eller upphandling experter avtal.

Små klasstorlek är bäst för en fastighetsförvaltning utbildning, eftersom den tillåter instruktören att arrangera en serie interaktiva aktiviteter. Eleverna arbetar i par eller grupper, pröva olika tekniker för att lösa konflikter, förhandla om bättre service och leveransavtal, och arbeta med handelsmän och inspektörer. Det finns en hel del personlig interaktion som en fastighetschef, och ju mer praktik ingår i utbildningen, desto bättre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.