Hur väljer jag den bästa skolan för offentlig Policy Studies?

en offentlig politisk utbildning från en bra skola kan förbereda den enskilde för ett yrke i lag, regering, sociala tjänster, sjukvård, och dussintals andra områden. En person intresserade av att följa politiska studier måste först undersöka bevis för en skolan och dess professorer att se till att han eller hon att få en utbildning av god kvalitet och en giltig examen. Vidare är det viktigt att välja en skola som erbjuder en lämplig grad för en student karriär mål, vare sig det är en kandidatexamen i allmänna studier eller en högt specialiserad doktorsexamen. En titt in i en skolas framgång priser och arbetstillfällen placering kan också hjälpa en individ att besluta om den bästa skolan för den offentliga politiken studier.

De flesta arbetsgivare till allmän ordning arbetstagarna mycket om examina från respekterade, godkända skolor. Det är viktigt för blivande studenter att undersöka meriter olika skolor innan de ansöker om tillträde. Ackreditering är vanligtvis av privata akademiska organisationer som National Association of Schools av offentliga angelägenheter och förvaltning i USA. Information om ackrediteringsstatus kan vanligtvis hittas genom att söka en skola webbplats eller tala med antagningen rådgivare.

Väl ackrediterade skolor har identifierats, en individ kan begränsa området för val genom att överväga vilken grad planer vissa skolor erbjuder och att jämföra dem till hans eller hennes karriär. Allmänna ordningen studier betonar metoder där politiska beslut fattas och genomförs samt den senaste utvecklingen i lokala och internationella politiska tendenserna. En kandidatexamen kan förbereda en individ att bli en socialarbetare eller en medhjälpare till statsvetare och analytiker. På många skolor kan eleverna fortsätta masternivå eller doktorsexamen inom specialiserade områden, såsom internationella relationer eller politiska administration. Sådana grader kan leda till jobb som statsvetare, statliga tjänstemän, forskare och många andra uppskattade,

viktiga yrken.

Undersöka rykte om en skola kan ge ytterligare inblick i kvaliteten på en offentlig Policy Studies program. Många universitet webbplatser ger tillgång till information om deras nationella ranking, priser examen, och sannolikheten att hitta ett jobb efter college. Vissa skolor har också framgångshistorier och vittnesmål från nyutexaminerade. Ta reda på information om specifika professorer och andra lärare kan bidra ytterligare till en elev att välja den bästa politiska studier program. En enskild kan oftast undersöka en lärares professionella prestationer och områden av intresse genom att visa sin profil på nätet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.