Hur väljer jag den bästa skolan Computer Programming?

Det finns fem punkter att beakta när man väljer en skola datorprogrammering: programmeringsspråk, utrustning, ackreditering, lärare och rykte. Datorprogrammering skolan är allmänt tillgänglig på gemenskapsnivå, karriär och högskolor online. Programmet är vanligtvis ett till två år lång, och ger den utbildning som krävs för att bli en programmerare.

programmerare är en bred term som används för att beskriva personal informationsteknik som lärt sig koden för minst två stora programmeringsspråk. Den IT-området har ökat så mycket att det finns olika genrer av språk datorprogrammering. Webbaserad, funktionella, operativa och grafiska är bara de viktigaste typerna av datorspråk.

När du letar efter är bäst i skolan, tänk på vilken typ av program som du gillar, och vilken typ av bransch du vill arbeta i. Till exempel, folk som vill skapa hemsida program behöver lära sig Java ® , och JavaScript ®, åtminstone. Människor som är intresserad av att arbeta med planering Enterprise Resource system, såsom SAP ® behöver lära Advanced Business Application Programming (ABAP), programmeringsspråk i SAP ®.

Det bästa datorprogrammering skolan kommer att ha den senaste hårdvara och tillgänglig programvara för studerande användning. Kontrollera tillgång på utrustning för att säkerställa det finns tillräckligt med möjligheter för alla studenter att öva. Nästan alla klasser skulle hållas i datorsalar, så att eleverna får praktisk erfarenhet av att skriva kod, rätta fel och använda testprotokoll.

När du letar efter en datorprogrammering skola, kontrollera ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursansvariga med omsorg. De flesta skolor efter en kort biografi över deras kursansvariga på skolans hemsida. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet.

Det är viktigt att notera att detta är ett växande område och kräver engagemang för fortbildning för att hålla dina färdigheter som är relevanta. Leta efter skolor som erbjuder korta kurser eller intyg om den senaste tekniken för studenter efter examen. Dessa program är vanligtvis tillgängliga på helgerna, på kvällarna eller online.

rykte på skolan är mycket viktig när man väljer den bästa skolan datorprogrammering. Fråga antagningen rådgivare om Alumni evenemang, där du kan tala med akademiker. Prata med område arbetsgivare om att skolan ska få en känsla av sitt rykte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.