Hur väljer jag den bästa institutionen för farmakologi?

farmakologi är studiet av droger och hur de påverkar olika biologiska system. För att hjälpa dig välja den bästa institutionen för farmakologi, är det oftast en god idé att förstå vad farmakologi innebär, vad gäller farmakologi du vill studera, och vad dina långsiktiga karriärmål är. Oftast är det de bästa avdelningarna för farmakologi är sådana som är väl betraktas inom sitt område både en akademisk och professionell nivå, som ger dig både nödvändig vetenskaplig kunskap och hjälper dig att öka dina chanser för yrkesinriktad framgång.

området farmakologi undersöker påverkar hur läkemedel kan förändra både beteende och fysiologiska aspekter av ett system. Farmakologi är ett tvärvetenskapligt område som innefattar många sub-discipliner som beteendevetenskap farmakologi, neurofarmakologi och klinisk farmakologi. Varje fält avser de specifika effekten av läkemedel med en del av det biologiska systemet.

Farmakologi blandas ofta ihop med toxikologi eftersom både undersöka effekterna av narkotika. Inom farmakologi, men försök att särskilt ta ställning till eventuella medicinska och terapeutiska effekterna av narkotika. Det normalt sett har hälso-och sjukvård som allmän inriktning.

Enligt olika farmakologiska studier, rekommenderas vanligtvis att du leta efter en institution som erbjuder både en allmän introduktion till området och erbjuder ett brett utbud av farmakologiska kurser i förhållande till dina intressen. Farmakologi avdelningar skiljer sig från departementen apotek farmakologi betonar utbildning av studenter som forskare. En bra Institutionen för farmakologi normalt kommer att erbjuda utmärkta laboratorier, som den utbildade farmakologen förväntas utföra vetenskapliga experiment.

I allmänhet den bästa institutionen för farmakologi skall särskilt ägnas farmakologi. Vissa skolor kombinerar både farmakologi och toxikologi på grund av likheterna. Kombinationen av de två skolorna skulle förringa den specifika området för forskning för framtiden farmakologen.

Bra avdelningar för farmakologi normalt ger dig störst chans att få arbete efter studierna är avslutade. Detta innebär att det oftast är viktigt att välja en avdelning som har ett gott rykte både i akademiska och privata sektorn. Ett lyckat resultat av den kommande avdelningen för farmakologi skulle kunna innebära en mängd olika möjligheter i vare sig akademisk eller företagsmiljö för framtiden farmakologen. Många institutioner erbjuder också praktik som en del av programmet, hjälper studenter att få värdefull arbetslivserfarenhet som kan bidra till att öka ditt CV.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.