Hur väljer jag de bästa regionala Jobb Account Manager?

bästa regionala kontoansvariga arbetstillfällen finns ofta i stora försäljning eller organisationer distribution. Regional Account Manager är ett försäljnings-relaterade ställning som normalt återfinns i företag som huvudsakligen säljer business to business. Antalet regionala kontoförvaltare beror på företagets storlek, antal regioner och djup marknadspenetration.

För att vara berättigad till en position som en regional Account Manager är de flesta kandidater uppmanades att vända sig minst en högskola universitetsexamen i ekonomi, förvaltning, företagsekonomi, eller ett närliggande område. Men denna typ av utbildning krävs inte. I allmänhet erfarenhet som försäljningschef är mer värdefull än en eftergymnasial utbildning. Tänk på att regionala account manager jobb mitt i karriären positioner, och de flesta kandidater har minst 10 års yrkeserfarenhet inom försäljning och säljledning.

När man tittar på olika regionala arbetstillfällen account manager, tänk på regionens storlek, fördelning av potentiella och befintliga kunder, och de typer av produkter du är ansvarig för. En stor region inte nödvändigtvis inneburit fler kunder och försäljning. En annan punkt att tillsammans med en stor region är kostnaden och tiden som krävs för att besöka alla olika delar av regionen. Titta på spridning av befintliga konton eller kunder och sedan slutföra en undersökning för att ta reda på antalet potentiella nya kunder.

Det är väldigt viktigt att ha en fullständig förståelse för de produkter du är ansvarig för och målet kundgrupp. Till exempel när en kopieringsmaskin utrustning kontoansvarig mer benägna att ha ökad försäljning i en urban region än på landsbygden en. Kommer dock en jordbruksutrustning kontoansvarig hitta den exakta motsatsen.

Andra faktorer att beakta inkluderar ersättning paket och kostnader konto. De flesta Regionalräkenskaper manager jobb erbjuder en kombination av fast lön och provision. I den inledande diskussionen om ersättning, se till att få information om grundlön och provision procent.

Nästan alla regionala arbetstillfällen account manager inkluderar en kostnad konto. Objekt som normalt ingår är bilen leasingavgifter, gas, körsträcka, och måltider. Tänk på att det finns skattemässiga konsekvenserna av ett kostnadskonto, och att detta bör tas med i beräkningarna när man jämför olika jobb. Job utvärdering av prestanda i denna typ av situation är knuten direkt till försäljningsvolymen som genereras. Håll din prestanda hög för att öka din ersättning och göra dig en lämplig kandidat för säljfrämjande möjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.