Hur väljer jag de bästa programmen Motion fysiologi?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer det bästa programmet utöva fysiologi: program längd, utbildningsnivå, karriär, och de totala kostnaderna. Motion fysiologi program finns tillgängliga på college-och universitetsnivå. En övning fysiolog är ansvarig för att studera hur kroppen reagerar under både intensiv och långvarig träning. De ger råd till professionella idrottsmän och slutföra forskningsprojekt.

Övning fysiologi program finns på college, universitet grundutbildning, master-och forskarutbildningen. Även om alla fyra alternativen kommer att leda till akademiska meriter i motion fysiologi, är det viktigt att se de olika programmen och avgöra vilken som är bäst för dig och dina karriärmål. Det valda alternativet bestämmer arbetsmöjligheter som finns för dig.

Ett program utöva fysiologi på högskolenivå är två till tre år långa. Detta program är sällan erbjuds deltid. Den grundexamen är fyra år lång. För att kvalificera sig för antagning till en magisterexamen, måste sökande har genomgått en kandidatexamen. Masterprogrammet är ytterligare två år. En doktorsexamen är efter befälhavarens och ytterligare minst två, för totalt åtta åren i skolan.

karriärvägar som finns tillgängliga för någon som avslutat träningsprogram fysiologi på högskolenivå omfattar daglig samverkan med professionella och amatörer, forskningsprojekt ämnen, och andra arbetstagare laboratorium. Uppgifter ingår att slutföra fysiska prov, insamling av uppgifter samt administration av forskningsprojekt. Denna typ av karriär är mest givande för människor som gillar att hjälpa människor att vara det bästa de kan i fysiska aktiviteter, såsom motion.

Övningen fysiologi program som finns tillgängliga på högskolenivå är utformade för att träna utöva fysiologer. En professionell fysiolog ska ha minst magisterexamen, med de allra flesta arbetsgivare kräver en doktorsexamen Den karriärvägar som finns är professionella arbete för universitet, sjukhus, och analysföretag.

Som med allt, är kostnaden en avgörande faktor när vi letar efter de bästa programmen utöva fysiologi. Titta på den totala kostnaden för de olika programmen och sedan jämföra detta med den lön som finns tillgängliga för de positioner som kräver att utbildningsnivå. Tänk på tid och engagemang krävs för att nå denna typ av karriär.

Övning fysiologer ägnas åt forskning, och kan konstatera att sysselsättning finns i andra städer eller länder, som kräver röjning av familjen att göra karriär. Även om det finns möjligheter i privata forskningslaboratorier, de är ganska begränsade. Det har bevisats att bevis för effektivitet i en viss produkt krävs endast av en nischmarknad för elitidrottare. Den moderna konsumenten köper en produkt baserad på marknadsföring och reklam först.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.