Hur väljer jag de bästa lediga Professionell utveckling?

i den moderna ekonomin, det är helt enkelt inte tillräckligt för att förtjäna din examen, få en position, och räknar med att kunna gå i pension i 20 till 30 år. Företag är i ständig förändring och att kräva att deras anställda ska kunna uppdatera sina kunskaper på ett ögonblick. Att veta hur man utnyttjar den fria utvecklingsmöjligheter i arbetslivet är det bästa sättet att se till att din karriär stannar på rätt spår.

När du söker efter gratis utvecklingsmöjligheter i arbetslivet bör din första stoppet vara din nuvarande arbetsgivare: s personalavdelning . Många större företag erbjuder ett antal professionella utvecklingsplaner, allt från informella lunch seminarier till undervisning ersättning för klasser som bidrar till att ytterligare din karriär mål. Det kan dock vara anställningstid krav som du måste uppfylla för att dra fördel av de mest generösa professionella utvecklingsvinster.

Om du för närvarande tillhör någon branschorganisationer, kontrollera ditt medlemskap paket eller organisationens webben webbplats för att se vilka fördelar som finns med. Många organisationer ger ett brett utbud av fri professionell utveckling resurser för sina medlemmar. Magazine abonnemang, gratis online e-kurser och tillgång till exklusiva nätverksbyggandet är bara några av de resurser som kan vara tillgängliga för dig.

Även om online lärande kräver en hel del självdisciplin, är Internet ett underbart verktyg för människor som söker fri utvecklingsmöjligheter i arbetslivet. Du kan hitta kurser som hjälper dig att förbättra din skriftliga färdigheter eller befälhavaren en särskild programvara. Det finns också en uppsjö av information tillgänglig om löner för särskilda positioner, förhandla fram en höjning, och övertygande din chef att du är redo för mer ansvar inom företaget.

Beroende på område kan det finnas en antal professionella utveckling böcker tillgängliga. Istället för att spendera tusentals kronor att beställa dem från närmaste bokhandel, fråga din lokala bibliotekarie att begära dessa material via fjärrlån system. Det finns ingen avgift för denna tjänst och du kommer i allmänhet att kunna få ditt material inom en till två veckor.

Det var en gång relativt sällsynt att en erfaren professionell att byta karriär områden, men denna metod blir vanligare för varje år. Vissa människor förändras yrken efter att ha blivit uppsagd, medan andra helt enkelt bestämma över sitt nuvarande yrke är inte längre en bra passform. Det bästa gratis professionell utveckling resurser för människor intresserade av att göra en dramatisk karriär förändring är människor som redan gjort bytet. Leta efter mentorer genom att delta i online-forum eller genom att be släkt och vänner som hjälper dig att komma i kontakt med personer som kanske kan ge råd om din nya karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.