Hur väljer jag de bästa engelska kurser sommarkurs?

Det finns många sätt att välja kurser i engelska sommarskola, men det beror främst på vad folk förväntar sig att vinna på en klass eller två. Genom engelska, många menar att studera engelska i gymnasiet eller universitetet, medan ett fåtal kan hänvisa till engelska som andra språk. Andra mer hänvisa till en avancerad studie av engelsk litteratur, som berör enskilda intressen.

De flesta offentliga sommarkurser på gymnasiet eller högstadiet nivå som erbjuder engelska sommarskola kurser göra det för studenter som har dåliga resultat i en klass. För vissa studenter kan det vara en gradering krav på att de utgör en engelsk klass, åtminstone får tillräckligt med studietid på sommaren för att höja ett betyg. Med budgetnedskärningar på många områden, kan få människor deltar i allmän skola skolornas sommarlov som inte behöver vara där, och det kan finnas något val om vad klass att, förutom de som krävs.

studenter som söker avancerade studier på gymnasienivå kan göra det genom att besöka en lokal community college eller deltar i ett program sommarskola erbjuds av en lokal eller långt borta college. Några av dessa program att eleverna att specialisera sig på litteraturstudier eller liknande ämnen som finslipa antingen prosa eller fiktion skriftliga förmåga, och alla engelska sommarskola kurser kan leda till att tjäna college krediter. Vid JCS eller högskolor kan studenter tjäna college krediter för sina studier också, men de kan behöva ta en engelsk kunskapsprov innan några av de mer djupgående klasser. Om de inte är berättigade att delta i nybörjare engelska, kan de inte vara berättigade att ta andra kurser i engelska, i vilket fall en sommar gymnasieprogram skulle vara lämpligare.

När eleverna anses skicklig nog i engelska på JC nivån, kan de besluta att ta kurser i engelska sommarskola, baserad på uppfyllandet av college och höga krav på skolan. Generellt inledande eller förstaårselev engelska är den idealiska första åtgärd att vidta. Det motsvarar en högre Advanced Placement engelska klassen, som kan frigöra ett år att ta engelska i skolan och som uppfyller åtminstone en del av det engelska kravet på praktiskt taget alla större i ett fyra-års universitet. Med detta sagt bör studenterna informeras om att sommaren klasser på grund av sin kortare längd, är mycket intensiv och kräver en hel del läxor. Detta kan äta i någon relaxationstiden en student som planeras för att njuta av under sommarmånaderna.

För de studenter som söker en djupare förståelse i engelska som andraspråk (ESL) finns det en hel del klasser de kan ta. Vissa sommarskolor är helt orienterade kring ESL, och studenter som vill förbättra sina kunskaper i engelska kan överväga dem. Många unga och högskolor kan också ha kurser i engelska sommarskola som ESL bygger, och dessa är inte som litteratur klasser. JCS inte kräver normalt en student att ta samma test behövs för placering i standard engelska klasser, om än högskolan skattesats språkkunskaper så att de kan placera eleverna i rätt klass.

College studenter beslutar om engelska klasser sommarskola inte alltid har en stor val. De kanske kan ta grundläggande eller krävs engelska klasser, och det kan finnas en kurs eller två som erbjuds under sommaren som inte erbjuds vid något annat tillfälle. Ibland tar en klass från en adjungerad forskare medlem kan fascinerande, särskilt om den personen har studerat i ett visst område eller närmar sig ämnet engelska på ett ovanligt sätt. Folk kommer fram till ett val som grundar sig på att fastställa deras intresse eller kraven uppgradera de måste uppfylla. Sommarkurser kan vara bra för sanering också, om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.