Hur väljer jag de bästa Public School Policy Graduate?

För att välja den bästa offentliga skolpolitik examen ska studenten först överväga deras potential karriär, även när de vill arbeta och vilken typ av politiska frågor de vill arbeta med. De två vanligaste allmän ordning forskarutbildningen tjäna antingen en Master of Public Policy (MPP) eller en doktorsexamen i allmän ordning. Olika forskarskolor får understryker olika program spår.

Det finns flera organisationer som kan hjälpa en student som söker till en offentlig politik forskarskolan. Exempel på dessa institutioner är Föreningen för Public Policy analys och förvaltning (APPAM) och National Association of Schools av offentliga angelägenheter och administration (NASPAA). Förutom att ge bra information om yrken inom den offentliga politiken, dessa yrkesorganisationer webbplatser erbjuder vanligtvis databaser över ackrediterade offentliga program ordning grad också.

Den största möjliga produktionen är ett professionellt program som vanligtvis inriktat på att ge studenterna en bred utbildnings bas i politik och analys. Det betraktas allmänt som en professionell, terminal grad, på samma sätt som Master of Business Administration (MBA) eller Juris Doctor (JD) grader. Även om karriärmöjligheter med en MPP grad kan vara breda och varierande, de flesta studenter som får en att sträva efter att arbeta som politiska ledare och analytiker i regeringen, för icke-statliga organisationer eller inom den privata sektorn.

En doktor i allmän ordning kan väl lämpad för studenter som vill fokusera mer på djupgående forskning och kvantitativ analys än om politiska ledningen eller analys. Denna grad spår kräver vanligtvis mer tid än en MPP. De flesta som tjänar en offentlig politik doktorsexamen arbete för universiteten, men många andra verka för allmän ordning institutioner, tankesmedjor eller för offentliga eller privata organisationer som kräver intensiv politisk forskning.

Förutom potentiella karriär, en student bör överväga vilka områden han eller hon är intresserad av när man väljer en kommunal skola politik examen. Olika program kommer ofta erbjuder olika fokuserar studier. Till exempel, om en elev är intresserad av miljöpolitik, ska han eller hon söka forskarutbildning som erbjuder en stark koncentration på miljön.

Andra överväganden att göra när man väljer en offentlig skolpolitik forskarnivå är de som kan appliceras på de flesta forskarskola val. Kostnad, plats och finansiella optioner stöd är vanligen viktiga att tänka på när man väljer en skola. Dessutom bör eleverna anser att deras anställning alternativ när de är i skolan och om att närvara på heltid eller deltid. Eleverna ska också jämföra en skolas antagningen kraven för tillträde deras offentliga skolpolitik examen med sina egna provresultat och erfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.