Hur ska jag Förbered Fyll i Ansökan om College?

Som med många uppgifter, förbereder sig för att fylla i ett kollegium tillämpning innebär att samla in relevant information och dokument, att läsa över ansökan innan du börjar skriva in alla data, och ställa några frågor som kommer att tänka innan du ger svar på en rad som på ansökan. Lyckligtvis är det möjligt att utnyttja alla samma data för flera ansökningar om college godkännande, vilket de flesta av preparatet kan göras en gång och behöver inte upprepas varje gång. Här är vad du ska göra om du planerar att söka till högskolan inom en snar framtid.

Din första uppgift är att få college ansökningar från alla institutioner för högre utbildning du är intresserad av att delta. Genom att samla de program innan du någonsin börja fylla i den första, kan du få en god uppfattning om vilken typ av information och stöd handlingar du behöver för var och en. Detta gör att du kan få flera kopior av offentliga handlingar om det behövs, vilket sparar en hel del tid när du faktiskt börjar fylla i ansökningar till college.

En del av uppgifterna måste du fylla i ansökningar till college kommer redan till hands. Information som t. ex. ditt fullständiga namn, nuvarande adress, födelsedatum, och varje utgiven av myndighet, t. ex. ett körkort eller personnummer kommer att kräva några verkliga ansträngningar för att samla in. Titta över de områden som ingår på varje universitet ansökningar och gör en lista över all information som du redan har tillgängliga.

För det andra steget i dina förberedelser, börjar samla information om din akademiska prestationer. Detta kommer att omfatta uppgifter om de skolor du har deltagit i, din aktuella medeltalet, och dina poäng någon nationell utbildning och examen kunskaper du har tagit. Du kommer också vill inkludera uppgifter om eventuella priser eller utmärkelser som har anknytning till din akademiska karriär, som vann första pris vid en vetenskap rättvisa, delta i en stavning tävling eller briljera i en klubb som stöds av din skola. Information av denna typ kan ta lite tid att sammanställa och organisera, men arbetet kommer att vara värt det när du börjar fylla i dessa ansökningar till college.

För din sista steget, samla ihop några officiella handlingar som skall lämnas tillsammans med ifylld ansökan eller måste följa efter godkännande. Dessa kan bestå av utbildning avskrifter, rekommendationsbrev från instruktörer eller rådgivare i skolan, eller dokument som bekräftar alla fortsatta hp du har samlat. Se till att du vet om fotokopior är acceptabla eller om du behöver original. Detta hjälper dig att få allt på en gång och vara beredd att vidarebefordra de handlingar som kollegiet vid rätt tidpunkt.

Ett sista förslag är att få fler än ett exemplar av varje högskola ansökan. Fylla i ansökningar om college kommer att gå smidigare om du använder en kopia som en torr köras först, sedan gå vidare till att fylla i ansökan som i slutändan kommer att återgå till den högskola eller ett universitet. Om skolan inte skickar mer än en ansökan, ta dig tid att göra kopior av varje sida i ansökan, och fylla dem först.

Ställ din första utkast avsatts för en dag eller två och sedan gå tillbaka och göra några ändringar eller tillägg du anser behövs för att göra din ansökan på bästa det möjligen kan vara. När du är nöjd med det slutgiltiga förslaget, kopiera svaren på de återstående kopia av ansökan. Samtidigt som något överflödigt på ytan, kan detta tillvägagångssätt hindra dig från att göra allt från mindre fel i stavning och interpunktion att utelämna viktig information som kan göra skillnaden mellan acceptans och avvisande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.