Hur kommer jag igång i avloppsreningsverket industri?

En karriär i avloppsrening industrin kräver en kombination av teknisk kompetens, kreativitet och fördjupade kunskaper. Avloppsvattenrening anläggningar är byggda som en del av infrastrukturen för gemenskap med inomhus VVS kapacitet. Denna typ av tjänst är normalt förvaltas av en statlig myndighet.

Avloppsvatten är skapad av regnvatten, samt både bostäder och kommersiella interna VVS-system. Det är viktigt att inse att det primära målet för denna bransch är att ta bort material från avloppsvatten innan det återinförs till den primära vattenkälla, vilket är typiskt en sjö eller grundvatten. Människor som har en låg tolerans för lukter eller illamående magar kommer inte att få arbete i reningsverk branschen roligt.

Eftergymnasial utbildning är obligatoriskt att komma igång med rening av avloppsvatten industrin. Den omfattande informationen är inte undervisas på gymnasienivå. Även om många av de tekniker som inhämtats på arbetsplatsen, är risken ganska hög för utbredd sjukdom om operatörerna inte har en tydlig förståelse för biokemi, biologi eller vatten reningsprocesser.

Det finns två nivåer av utbildning: universitet och högskolor. Universitet utbildning ger störst flexibilitet för befordran inom denna industri. En examen i kemi, biokemi, eller närliggande område krävs. En skola utbildningsprogram begränsar säljfrämjande möjligheter som finns, men det krävs att komma igång i branschen. Utbildning som en kemisk teknolog eller relaterade tekniker krävs i allmänhet.

Erfarenhet är typiskt vunnits genom en praktik-programmet, som erbjuds av eftergymnasial utbildning. Få din första position i avloppsrening industrin kan vara ganska svårt. Leta efter platser som erbjuder praktik-program, eftersom dessa anläggningar rekryterar aktivt ingångsnivå personal. Det är viktigt att vara beredd att fysiskt flytta till en annan stad där det finns ett jobb öppning.

På 1980-talet och 1990-talet var det mycket enklare att komma igång i branschen. Utbildningskrav var begränsade till en gymnasieexamen och slutförandet av en kort utbildning. Emellertid har en rad uppmärksammade fall av utbredd sjukdom på grund av dåligt behandlat avloppsvatten leder till ökade regler och ökad tillsyn.

Ett annat sätt att komma igång i denna bransch är att få en position i en leverantör. Denna typ av företag är ofta en rad tjänster, från försäljning av utrustning till installation och support. Utbildning i maskinteknik på antingen universitet eller högskola nivå krävs, förutom mekaniska aptitude och en utgående sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.