Hur hittar jag kosmetologi Fortbildningscentralen kurser?

Det finns fyra sätt att hitta kosmetika fortbildning kurser: online, genom en godkänd kosmetika skolan, gå på en godkänd seminarium och deltar i en godkänd bostadsområde utbildningsprogram. Reglerna varierar, men de flesta stater kräver ett visst antal kosmetika fortsatt timmar utbildning kurs innan din licens kan förlängas. Läs din stat kosmetika koncessionsnämnden hemsida för att ta reda på hur många timmar krävs.

Alla kurser in mot kosmetika fortsatta krav utbildning naturligtvis måste tas från en godkänd leverantör. Besök din koncessionsnämnden webbplats för att få en förteckning över godkända leverantörer i ditt område. Alla kurser som tagits från en icke godkänd leverantör kommer inte att godtas. Tjänsteleverantören är skyldig att lämna in uppgifter om dina kurser till koncessionsnämnden direkt. Den fortsatta utbildningen Kursen timme krav måste uppfyllas innan din licens kommer att förnyas.

Online kurser finns tillgängliga via Internet. Dessa distansutbildning eller korrespondens har förinspelade föreläsningar, skriftliga uppgifter, frågesporter och tester på nätet. Den största fördelen med online-kurser är flexibiliteten. Du kan delta i föreläsningar om ditt eget schema och titta på dem så många gånger som du behöver.

De flesta online skolor tillhandahålla alla läroböcker eller skriftliga material som är nödvändiga som en del av kursavgiften. Fråga om de stödtjänster som finns med kursen. Detta bör omfatta styrelser student diskussion eller forum, e-post kommunikation med instruktören, möjligheter att ställa frågor och en tydlig lista över förfallodatum och förväntningar.

Ta

en titt på de kurser som erbjuds genom den lokala kosmetika eller skönhet skola . Många erbjuder ett brett utbud av fortbildning kurser. Klasserna är oftast planerade för kvällar och helger för att ge ytterligare flexibilitet för bearbetning av proffs.

Granska seminarier och demonstration anordnades av det lokala samhället college. Kontrollera med programmet arrangören att försäkra de erbjuder ett ackrediterat program och att de timmarna kommer att rapporteras till koncessionsnämnden. Var beredd att betala ett seminarium avgift för denna typ av program. Kursen i sig bör inriktas på en bestämd färdighet eller teknik och innehåller skriftligt material.

När man väljer de typer av kosmetika fortbildning kurser som du vill ta finns det två alternativ, stanna aktuell med ditt kärnkompetenser och lägga till nya tjänster. Tekniker och stilar förändras ständigt. Var uppmärksam på trender och se till att du kan erbjuda det senaste stilar och tjänster till dina kunder. Titta på trender i ditt område och tycker om den potentiella intäkter möjligheter om du utöka dina tjänster för att tillgodose detta behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.