Hur får jag Project Management Professional Certification?

Projektledning professionell certifiering vanligtvis kompletteras med kunnig personal som vill flytta in i detta område eller innan deras karriär. De allra flesta kandidater projektledning har en grundexamen på ett professionellt område, såsom ekonomi, teknik eller informationsteknik. Processen att få en projektledning professionell certifiering innehåller tre krav: akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, och färdigställande av en certifieringsexamen. Kurserna för detta certifikat finns tillgängliga från en rad universitet, högskolor och skolor på nätet. Undersökningen arrangeras av Project Management Institute ®, som i slutändan avgör om alla krav är uppfyllda, och ger i intyget.

Det finns tre olika typer av skolor som erbjuder projektledning professionella certifieringsprogram. Programmet tillgängliga via ett universitet är typiskt anordnas inom ramen för skolans fortsatta eller deltidsstudier. Dessa kurser erbjuds på kvällstid och är öppna för ett brett spektrum av studenter.

Community College utbildningsprogram ofta heltid program med fasta startdatum. Online-program finns med kontinuerligt intag och ger ett bra alternativ för människor som arbetar heltid. Kontrollera ackrediteringsstatus av online skolan med Project Management Institute ® för att säkerställa att kurserna kommer att vara godtagbara.

Prata med Project Management Institute ®, om dess akademiska krav och det kommer att kunna ge dig råd om ytterligare kurser som krävs. Detta är ofta fallet för examen eller utbildning program som avslutats mer än 10 år sedan. Även om begreppen inte har ändrats, har tekniken blivit mycket mer integrerad, och kunder förväntar sig alla projektledare att ha gällande datorkunskaper.

Arbetslivserfarenhet krav varierar beroende på hur lång avslutade akademiska programmet och expertområde. Tänk på att alla erfarenheter måste vara oberoende och kontrollerbara, och att du måste ha spelat en framträdande roll projektledning. Agera som en del av ett team eller som stödpersonal är inte acceptabelt upplevelse för en projektledning professionell certifiering.

certifieringsprov är minst tre timmar, och är oftast flervalsfrågor. Denna tentamen format är bedrägligt enkla. Men är kandidater uppmanas att förbereda sig på förhand för denna examen, eftersom frågorna är mycket detaljerad. En vanlig metod som används i denna typ av examen är att ge fyra svarsalternativ, varav tre är nästan rätt, och en som är perfekt.

Project Management Professional (PMP ®) certifiering kommer att hjälpa dig trygg anställning som projektledare. Prata med din arbetsgivare om vilka typer av positioner kommer du rätt till vid godkänt resultat. Tänk på att alla Project Management Professional certifiering program omfattar en fortbildning åtagande. Ett visst antal givetvis timmar måste fyllas i varje år för att behålla ditt certifikat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.