Hur blir jag en professionell administrativ assistent?

I många kontor är administrativ assistent en av de viktigaste positionerna när det gäller den dagliga driften av verksamheten. Hantering Rutinmässiga kontorsgöromål uppgifter samt ta på sig speciella projekt, korrekturläsning utgående korrespondens och Fielding frågor från både interna och externa källor, en behörig administrativ assistent vet hur saker och ting att fungera friktionsfritt.

För alla som är intresserade administrativ assistent jobb, är den första uppgiften att garantera en lämplig utbildning. För att bli en professionell administrativ assistent i dagens värld, måste du ha ett brett utbud av talanger. De flesta positioner kräver ett starkt, fungerande kunskap om hur man använder ordbehandlingsprogram åtminstone. Ofta finns det också ett behov av att vara utbildad i användning av databasen program samt kalkylblad och presentation mjukvaran. Administrativ assistent utbildning ingår också lära sig grunderna i hur man farkoster bokstäver, hantera arkivering uppgifter och allmänna kontor förfarande.

Det är ofta möjligt att få administrativ assistent utbildning på en lokal community college. Kärnan kurser kommer att behandla det viktigaste att arbeta i alla kontorsmiljöer, medan den elektiva klasserna kommer att ge en bredare kunskap om vissa dataprogram som används över hela näringslivet i dag. När du arbetar mot din examen kommer du också att kurser kommer att finslipa din stavning och skrivförmågan, samt stärka din verbal kommunikationsförmåga. Alla dessa är viktiga om man vill bli en professionell administrativ assistent.

Efter dina studier kommer du börja söka arbete. Tänk på att du förmodligen kommer att börja med en intrade-nivå ställning, och sedan arbeta dig upp som övriga positioner blir tillgängliga. Administrativ assistent karriär sällan började med en position som den högra VD för företaget. Om du vill bli professionell administrativ assistent, vara beredd att komma in i företaget först, gör ett bra jobb, och vara uppmärksamma på varje möjligheter till avancemang som kan uppstå.

Kom ihåg att även efter att du blivit en professionell administrativ assistent, får den finansiella belöningar ta lite tid att visas. Men alla steg som kan ge en högre inkomst, och ge ovärderliga erfarenheter som antingen tar dig vidare i bolaget, eller gör dig mycket attraktiv för andra potentiella arbetsgivare. Alltid fortsätta din utbildning, särskilt i fråga om tekniska framsteg i programvara som kan användas på kontoret. Om du gör det kommer att gå en lång väg mot att hålla dig ett steg före andra som tävlar om bästa administrativ assistent positioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.