Vilka olika typer av kemiteknik Karriär?

Kemiteknik karriär kombinera principerna om kemi och teknik för att skapa unika karriär som är en kombination av vetenskap och tillverkningsindustrin. Kemiingenjörer lösa problem i samband med användning och tillämpning av kemikalier. Typiska uppgifter för en kemiingenjör är utformningen av utrustning, utbyggnad av kemiska tillverkningsprocesser, provning tillverkning av produkter, behandling av biprodukter och övervaka produktionen. Kemiteknik karriär kan hittas i flera branscher, däribland elektronikbutiker, fotoutrustning, kläder, papper, hälsovård, bioteknik och affärer.

Kemiteknik karriär innefattar en tillämpning av begrepp från kemi, fysik, matematik och mekanik och elektroteknik. Kemiteknik består av flera kemiska processer som individuella kemiteknik jobb kan placera ett särskilt fokus på. Två av dessa processer inkluderar oxidation och polymerisation. Kemiteknik karriärer kan också ha en inriktning på ett specifikt område som materialvetenskap, bil-plast, klorin, eller utveckling av gödningsmedel och bekämpningsmedel.

kemiingenjörer använder datorer regelbundet på jobbet för att maximera forskning och produktion, så de verkar en kemiteknik grad bör vara tekniskt kunniga för att tillämpa datorkunskap för processanalys, styrsystem och kvalitetskontroll. Dessutom kemiteknik karriär placera en stor betoning på både säkerhet och miljötänkande. Eftersom detta område kommer med sina faror, måste kemiingenjörer lära sig att anta säkerhet och metoder på jobbet att hålla sig själva, andra arbetstagare och kunder av Harm's Way. Dessutom, kemiteknik karriärer kommer med ett ansvar för att skydda miljön från kemikalier och gifter, och en kemisk ingenjörens kunskap över tid i branschen kan bidra till en sundare livskvalitet för många.

Om 55 procent av kemiska ingenjörer arbetar i en tillverkningsindustri, och dessa, de flesta arbetar med kemikalier, elektronik, olja och papper. Andra kemiteknik karriärer innebär vetenskapligt eller tekniskt arbete såsom att utforma anläggningar och forskning och utveckling för kemiföretag. Även kemiföretag fortsätter att utveckla nya produkter, arbetstillfällen inom denna bransch är på tillbakagång. Det bästa för alla som bedriver en kemiteknik karriär är att ingå ett icke-tillverkande ställning som service, forskning eller provning.

Pharmaceuticals är ett område i kemiteknik som sannolikt kommer att ha betydande tillväxt. Utveckling av strömlinjeformade produktionen processer för kemisk företag är av grundläggande betydelse för teknikföretag, och alla tekniker som är villiga att öka denna utmaning kan förvänta sig att lyckas i branschen. Som med många fält, kemiingenjörer som bedriver en magisterexamen efter grundutbildningen studie kan förvänta dig att tjäna mer pengar och se fler möjligheter till avancemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.