Vilka olika typer av jobb inom programmeringsspråk?

Det finns fyra olika typer av jobb inom programmeringsspråk: arbetar för ett företag inom mjukvaruutveckling, konsulting, system hängivna programmering, och undervisning. En programmerare är ett IT-professionella som är ansvarig för att skapa nya dataverktyg, ansökningar, rapporter och funktioner.

För att bli en programmerare behöver du eftergymnasial utbildning i programmering, programvara, eller datavetenskap. Antagning till dessa program är baserade på gymnasiet hp kalkyl, statistik, avancerad matematik och engelska. Programmerare krävs för att kontinuerligt få utbildning i nya språk datorprogrammering och verktyg som de blir tillgängliga.

Den vanligaste typen av jobb inom programmering finns i företag datorprogram. De flesta människor antar att de allra flesta arbetsplatser är programmet skapelse. I själva verket är mer programmerare anställda inom underhåll, ändringar och rättelser av existerande programvara. Den faktiska andelen av den uppdelade beror på komplexiteten av produkten, antalet moduler och livscykel av programvaran produkten.

Många programmerare få kompetens inom ett specifikt område och bli konsulter. De öppnar egen verksamhet och utföra systemimplementering, konfiguration och stöd till särskilda datorprogram eller verktyg som behövs. Många programmerare bilda föreningar med ett samråd eller rekryterar företaget. Dessa företag ta på sig uppgiften att finna kunder och arrangera en tidsplan för arbetet för programmerare.

Systemspecifika programmerare kan hitta jobb i datorprogrammering med både mjukvaran sällskap, och kunderna i detta verktyg. Till exempel SAP ® programmerare har en mycket speciell färdighet. De kan hitta möjligheter till sysselsättning inom IT-avdelningen hos kunden, och i samråd eller officiell partner av programvaran.

programmerare kan bli instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser till kommande programmerare. De kan också bli lärare inom projektledning, teknik landskap, och tendenser i datorprogrammering. För att bli en instruktör, många programmerare fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse med arbetsplatser i datorprogrammering njuta lösa problem och arbeta självständigt. Programmerare jobb varierar kraftigt, men typiskt, de uppgifter fortsättningen att inriktas på att använda särskilda färdigheter för att skapa nya funktioner för att tillgodose användarnas behov. Datorprogrammering jobb kräver vanligen normal kontorstid, med helger och övertid som krävs för viktiga projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.