Vilka olika typer av jobb Computer Programming?

Det finns fyra olika typer av jobb programmering: konsultverksamhet, arbeta för ett mjukvaruföretag, undervisning och forskning. Alla fyra alternativ kräver ett minimum eftergymnasial utbildning på minst tre olika datorspråk, erfarenhet av att skriva och felsöka program, och test av färdigheter. Datorprogrammering är ett IT-branschen jobb som förväntas få en än genomsnittet efterfrågan under de kommande fem till tio år.

För att bli en programmerare kommer du att behöva fylla i eftergymnasial utbildning inom datateknik eller programmering. Tillträde till denna typ av program kräver gymnasiet hp kalkyl, teknik och engelska. Datorprogrammering utbildning är tillgänglig från universitet, samhälle och högskolor karriär. Det finns flera alternativ som finns inom denna typ av program att specialisera sig på olika typer av datorteknik och programspråk.

Den vanligaste källan till sysselsättning datorprogrammering är konsulttjänster. En skicklig, kan erfaren programmerare öppna sin egen konsultverksamhet praktik eller gå andra egenföretagare, personal informationsteknik. Många professionella starta eget konsultföretag och sedan kontrakt med ett större IT-företag att förse dem med projekt och arbeten. Även om byrån tar en procentandel av intäkterna, har programmeraren inte att spendera tid som söker arbete och lägga fram förslag.

Det finns ett stort antal datorprogrammering arbetstillfällen i företag datorprogram. Även om många människor tror att alla programmeringsspråk är desamma, är detta inte fallet. I själva verket kan datorprogrammering delas in i fyra genrer: webbaserad, funktionella, operativa och grafiska. De typer av kompetens som krävs beror på industrin och det språk som produkten ursprungligen skapades i.

Erfarna programmerare kan bli instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser på en professionell och amatörnivå. Många människor som inte har någon bakgrund inom IT är intresserad av att lära sig programmering som en hobby. Dessa typer av kurser är vanligen erbjuds på kvällar och helger.

heltid kurser för människor som vill bli professionella programmerare är vanligen schemalagda under dagen. För att bli en instruktör, många programmerare fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Forskning datorprogrammering, logik och system manipulation är ett stort område att utforska. Bidrag finns att få från myndigheter, företag programvara och andra grupper för att utöka området för kunskapen inom detta område. Många av dessa typer av projekt internationell räckvidd, som Human Genome Project. Även om produktion och data är rent vetenskaplig, var datorprogrammering bakom det här verktyget en betydande flerårigt projekt.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i arbeten datorprogrammering njuta lösa problem och arbeta självständigt. Datorprogrammering som en karriär ger många möjligheter. Men det kräver också ett betydande engagemang för fortbildning under hela din karriär, som nya språk och teknologier utvecklas ständigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.