Vilka olika typer av administrativ assistent jobb?

Administrativa assistenter utför ett brett spektrum av sekretariat för att underlätta flödet av organisation och produktivitet i en yrkes-eller affärsinriktad miljö, vanligtvis i ett kontor inställningen. De flesta administrativ assistent jobb kräver kompetens och en nivå av professionalism som sträcker sig långt utanför den typiska rollen som sekreterare. Som titeln antyder, är de primära uppgifterna för administrativa assistenter till stor del hänger samman med administrationen sidan av företaget eller organisationen med målet att hjälpa äldre och verkställande nivå personal.

Men mest administrativ assistent jobb medför en viss grad av aktiviteter som är kontorspersonal i naturen, till exempel svara telefoner, där möten, skriva brev, arkivering, etc. Det kan också vara skyldiga att inventera och ordna kontorsmaterial, hålla bokföring, och andra vardagliga sysslor som krävs för grundläggande kontor förvaltning. Dock administrativa assistenter i allmänhet förväntas vara lika skicklig på att använda en mängd olika datorprogram och system databas, samt att visa exceptionella kommunikation och projektledning. I detta avseende många administrativ assistent jobb innebära att åta sig uppgifter med större konsekvens, såsom samordning mässor, genomföra presentationer och skapa olika material säkerheter marknadsföring.

Många administrativ assistent jobb kräver kunskap och skicklighet som är relevanta för ett specialiserat område. Till exempel vissa administrativa assistenter utföra dubbel plikt som chefssekreterare, medicinsk sekreterare, eller juridiska biträden. De grundläggande uppgifter att driva ett kontor kvar smidigt detsamma, men dessa positioner också omfatta kunskaper som är specifika för industrin, såsom dataanalys, registrering patient historier, eller redaktionell juridiska dokument. Ytterligare administrativ assistent jobb som kräver specialisering finns i fastigheter, försäkring, forskning och utveckling, förvaltning, utbildning, och många fler marknader.

Generellt sett finns det ingen standard på utbildning eller utbildning utöver en gymnasieexamen som krävs för att bli en administrativ assistent. Faktum är att många människor förbereda sig för rollen genom ihärdighet med på arbetsplatsen utbildning i olika typer av Office-inställningar, och arbeta upp leden över en tidsperiod. Men det finns professionella certifieringar tillgängliga för administrativ assistent jobb, åtminstone i USA till exempel, erbjuder den internationella föreningen för administrativa Professionals utseende av Certified Administrativa Professional (CAP). Andra organisationer tillhandahålla utbildning och certifiering av betydelse för vissa yrken, som det ackrediterade rättssekreterare (ALS) och Professional rättssekreterare (PLS) certifieringar erbjuds av National Association of jurister.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.