Vilka olika typer av administrativ assistent arbete?

Administrativa assistenter arbetar i allmänhet i ett kontor inställningen. Dessa människor är vanligtvis används för att vara medhjälpare till en eller flera högre tjänstemän eller företagsledare. Administrativ assistent arbete finns i en rad branscher, från fastigheter till webbsidan utveckling. Deras uppdrag omfattar ofta en kombination av materiellt uppgifter, specialiserade uppgifter, och personliga uppgifter.

Den kompetens som behövs av en administrativ assistent kan variera kraftigt. Detta beror på att varje arbetsgivares behov kan vara mycket olika. Detta gäller även inom en och samma bransch. Administrativ assistent arbetar på ett tryckeri får inte omfatta alla de uppgifter eller färdigheter som arbetet på ett annat företag. Av denna anledning utlämnande och bedömning av ansvar är ofta en avgörande faktor under intervjun, även när det är uppenbart att en person har erfarenhet på området.

Nästan alla administrativ assistent Arbetet kommer att omfatta någon form av kontorsarbete. Det är ovanligt, om inte omöjligt, att finna en sådan position där datakunskaper inte är nödvändigt. Den utsträckning som krävs för dessa datakunskaper kan begränsas till grundläggande kalkylblad, ordbehandling och förmåga Internet. I vissa fall kan en person krävas avancerad teknik inom dessa områden, och hon kan behöva ha erfarenhet av mindre vanliga program, till exempel bokföringsprogram.

spektrum av specialiserade kunskaper som kan krävas både industri-och företagsspecifika. På en webbplats utvecklingsföretag, till exempel, kan administrativ assistent arbetet krävs vissa kunskaper i programmering och webbdesign. Ett fastighetsbolag kan dock kräva att en person som har kompetens inom områden såsom fastighetsrätt och geografi.

Eftersom många yrkesverksamma ofta är upptagen, kan gränserna mellan en administrativ assistent och en personlig assistent blir suddig. Administrativ assistent arbetet ingår ofta att utföra personliga uppgifter för andra, såsom schemaläggning verksamhet eller avvisa inbjudningar som inte är direkt knutna till arbetet. Sådana arbeten kan innebära simpla uppgifter såsom beställning och få lunch eller skicka och ta emot privata leveranser.

Inom vissa företag, det finns olika nivåer av administrativa assistenter. Vissa kan vara bättre kvalificerad och bättre betalda och har större titlar än de andra. Detta händer ofta när det krävs arbetsbelastningen är mer än en person kan hantera. Det är också inom företag som är förespråkare för separation av vissa uppgifter, såsom kundfordringar och leverantörsskulder. I dessa fall kan administrativ assistent arbete uttryckligen definieras eller en ledande förvaltare får delegera arbetsuppgifter som hon finner lämpligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.